|
Anoniman -> RE: Jesenske bebe - termin 2014. (19.9.2014 12:02:57)
|
Vucica u svakom slučaju ti svaka čast što si ostala raditi do kraja mislim da si zaista jedna od rijetkih, ti još uvijek radiš, a ja sam ti od 01.03. kod kuće. Vidim da komentirate kako će nam starija djeca bez nas tj. mi bez njih, stvarno ne znam, u Petrovu djeca ne smiju doći u posjet, a ja i muž smo sami u Zgb što znači da ako mali ne smije k meni ni muž ne može jer ga nemamo kome ostaviti niti nam ga ima tko pripaziti dok on dolazi k meni i to je jedan od razloga zašto sam popiz.... kada sam vidjela da su bebe i tamo sada cijelo vrijeme s mamama jer da nisu ja bi u vrijeme posjeta izašla van i ovaj problemčić bi bio riješen ovako vidim da ću biti jedina rodilja kojoj nitko neće doći u posjet za vrijeme boravka u bolnici [sm=smiley19.gif] Kikilina i Riza bravo za pregled, lijepo je čuti da je sve uredu [sm=bravo.gif] MarijanaC bravo za pregled, žao mi je što se niste uspjele dogovoriti za 01.10. ali bitno je da bebolina dođe i da sve bude uredu, nemoj se sada ubijati od posla kod kuće, polako, sve ćeš stići, odmaraj i uživaj jer kada beba dođe tko zna koliko ćeš moći. Ja sam se bacila na kuhanje, kuham si papicu kada dođem kući iz bolnice da mm, sin i ja imamo što jesti jer kada sam prvog rodila to nisam napravila, a kako sam imala težak porod, dobila temperaturu te nisam mogla pošteno se ustati muž je lipsao, izdržao je tri dana i onda je dovukao svoju mamu koja je shvatila da joj je posao briga oko bebe, a ne nam nešto skuhati ili malo spremiti tako da se povijest ne bi ponovila i da ne bi imala neželjene goste stvarno se moram dobro pripremiti [sm=jezicek.gif]
|
|
|
|