PinkyFunkyBirdy -> RE: Jesenske bebe - termin 2014. (18.9.2014 12:17:00)
|
Vucice, ne može ti bebica ispasti rh pozitivna ako ste oboje negativna krvna grupa. [sm=smiley36.gif] I meni je žao da nisi znala za ovaj jedan slobodan dan mjesečno. [sm=smiley13.gif] Ja sam znala, ali ga nisam nikad iskoristila jer kako sam išla privatno to je uvijek bilo nakon posla. [sm=zmeden.gif] Steznik ne planiram kupovati zasad. I prije trudnoće sam imala trbuščić pa vjerujem da će mi i sad ostati malo viška, ali ako će me jako smetati onda ću nakon babinja uvesti neke vježbe za trbuh. [sm=smiley1.gif] Roccoko, vjerujem da ti nije bilo svejedno. [sm=zmeden.gif] Moj miš kad se malo primiri odmah trljam po trbuhu samo da se malo promiškolji da znam da je dobro, ali zato ima faze kad se toliko proteže da me boli sve od pluća do jajnika. Obično kažu da se bebači pred kraj primire jer nemaju toliko mjesta. Ma sad ćemo pred kraj sve biti lude od hormona ... sigurna sam. [sm=smiley36.gif] Za čaj mislim da ti je svejedno gdje kupiš. Ana i meni su ti isto tako prije par dana noge jaaaako natekle da nisam mogla podići prste niti ih raširiti jer me sve užasno zatezalo. [sm=zmeden.gif] Inače su mi naticale kad sam prije toga jela nešto slanije tipa pizze, narezaka ili roštilja, a sad nije bilo ništa od toga na meniju pa me baš iznenadilo. Probaj mijenjati poze tako da malo šećeš, malo sjediš, malo ležiš, podigni noge s vremena na vrijeme. Meni to malo pomaže, ali su još uvijek natečene samo ne toliko. [sm=zmeden.gif] Ujedno su mi i prsti na rukama nabubrili tako da mi je problem otvoriti bocu vode. [sm=zmeden.gif] Još malo moramo izdržati pa kad naši bebači izađu to će se valjda sve vratiti u normalu. Ja jedva čekam da stanem u bilo koje drugo cipele osim tih jednih koje su za broj veće i u koje trenutno jedine stanem. [sm=smiley36.gif] Baby, mene stidna kost i prepone bole valjda već od 4 mjeseca trudnoće i ta bol se nekad povećavala, a ponekad smanjivala, no nikad nije bila tolika da bi pila lijekove protiv bolova. Najviše pomaže odmaranje, ali ako tebi to ne pomaže popij Lekadol. [sm=zmeden.gif] Vgaspic, sva sreća pa tu u Zg nemam puno poznanika pa niti ne dobivam toliko komentara, ali svi kad me vide kažu da sam dobila samo u trbuhu, a ostalo da se ništa ne vidi. Ja zadovoljna. [sm=smiley1.gif] Ok, ja sam malo viša od vas dvije - imam 170 cm pa se možda tih mojih 10kg nekako rasporedilo. [sm=smiley1.gif] MissKitty, ti bi koristila rakiju. [sm=smiley36.gif] Mislim da to nije baš najbolje jer sve što staviš na kožu se upija i može doći do bebača. Kupus je vjerojatno dobra ideja jer znam da je on super i za sise kad se neki kanalić zatvori pa počnu boljeti i oticati. [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|