raffica -> RE: Jesenske bebe - termin 2014. (15.9.2014 20:54:19)
|
Čitam vas, ali imamo problema s interneton pa nikako uhvatiti vremena i napisati preko mobitela :/ Vidim da se sve još dobro držimo osim pojedinačnih tegoba, i da se termini bliže..joj, tako sam nestrpljiva!! :) Vidim da i s kilama super stojimo, bravo za nas, kako kažu babe "moderne" mame ;) PINKY jesu li stigla kolica? Sretno s pregledom u bolnici!! MARIJANAC još malo i sve će proći..točno znam o čemu pričaš, jer kako god legnem teško mi se dignut od bolova u leđima, ako sjedim boli me zdjelica, ako se nagnem naprijed onda me boli na onoj crti, prijelomu ispod grudi jer trenutno tu udara, zdjelica i stidna kost me ubijaju, teško mi je puno hodat, ali zato plivam svaki dan, blažena Dalmacija!! :) Ja sam ušla u 36.tj.i razmišljam da krenem prati posteljinu, ručnike i tetra pelene za njega, te da spremim torbu.. Ja ću ga iznijeti iz rodilišta u jastuku ili kako se u nas to zove "paketini" koju ću staviti u košaru pa nju vezati pojasevima..paketina je stara koliko i moja mama, dakle 47 godina, i sva djeca u obitelji su iz rodilišta izišla upravo u njoj, a tako lijepo cipkanih i jako čvrstih više nema ni za kupiti.. e, da, pregled mi je 30.9.
|
|
|
|