PinkyFunkyBirdy -> RE: Jesenske bebe - termin 2014. (15.9.2014 12:54:38)
|
Drage moje okruglice, vidim da ste se raspisale o pregledu plodne vode. Baš me zanima kako će to proći kod mene. Pretpostavljam da to ne rade ako je žena skroz zatvorena. [sm=zmeden.gif] Ja sutra idem u Vinogradsku, ali mislim da mi to neće još raditi već samo CTG i uzimanje brisa. Ovu noć sam tako dobro spavala - nije me žgaravica mučila, niti sam ustajala zbog WC-a, ni zbog povraćanja ... baš milina. [sm=smiley1.gif] Evo, pripremila sam torbe (fali još zadnjih par sitnica za ubaciti poput nalaza, liječničke knjižice i sl.), sav veš je speglan i kindač i komoda su namješteni i popunjeni. Eto, ja spremna (s fizičke strane, a o psihičkoj nećemo pričati). [sm=smiley36.gif] Primjetila sam da su mi sad noge i ruke stalno nabubreni i to jaaako bez obzira što jela. Čak mi i noge trnu bez obzira na položaj. A i maleni kad se proteže boli me kud god dirne - sve češće u kralježnicu ili u jetru ili u želudac, pa malo odmara na plućima (jedva dođem do zraka) pa odpleše nešto na mjehuru i sl. [sm=smiley36.gif] Ne mogu reći da mi se trbuh spustio, ali primjećujem da kad jedem mogu puno više natrpati u želudac (nećemo o tome da to kasnije povratim) i da mi se češće zna desiti da moram hitno piškiti (što me nije mučilo do sada). No, dosta o mom autu. [sm=smiley1.gif] Kikilina, ja planiram iznjeti bebača u jajetu jer ima onaj dodatak tako da nije bebač jako savinut. Vi niste dobili taj dodatak sa svojim? Obično ako nema tog dodatka onda se stave tetra pelene ispod tako da se jaje izravna. Inače ću ga u šetnju voziti u košari, ali mi je jaje praktičnije jer može na Isofix, a košara se treba nekako povezati s pojasevima u autu. Vucice, mene je bilo na početku jako strah da ću se previše udebljati baš zato jer se trudnicama ništa ne smije uskratiti, a ja dosta volim jesti nezdrave stvari, ali eto ... slatko koje inače obožavam mi u trudnoći baš ne paše, a ako imalo pretjeram (ili imam zatvor) odmah povraćam pa se izgleda priroda pobrinula da ne budem na kraju slonica Nelica. [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Vgaspic i ja čekam tko će nam sljedeći javiti da je stigla još jedna bebica. [sm=smiley1.gif] Znači kod tebe se tijelo sprema na porod. Sigurna sam da ćeš ti to brzo riješiti. [sm=smiley1.gif] Sorry, ali nisam skužila ono tvoje pitanje u jednom od starijih postova: tražiš odijelo za muža u ljekarni??? Evo kopiram pitanje: "Htjela sam vas pitati gdje ima za kupiti odijela za mm ( u zgb) za porod jer u koju god ljekarnu sam usla nisu imali?" Dal ti je to mobitel izbacio neke svoje prijedloge? Marijana, na žalost za žgaravicu mi neke stvari pomažu, ali kratkotrajno (ako nešto pojedem ili popijem soda bikarbonu ili nešto sl.), ali to olakšanje traje cca 15 min i onda kao da ništa nije bilo. A i s time što nešto ubacujem u želudac samo si povećavam vjerojatnost da ću na kraju povratiti. [sm=zmeden.gif] Očito to moram izdržati još malo pa će valjda prestati kad rodim. [sm=zmeden.gif] Draga Andy, dal miruješ? [sm=zmeden.gif] Snjeguljice, daaaaa, vrijeme je proletilo! [sm=smiley1.gif] Tako će i tebi sad kad nam javiš da očekuješ drugu bebicu. [sm=smiley2.gif]
|
|
|
|