MissKitty -> RE: Jesenske bebe - termin 2014. (12.9.2014 11:41:27)
|
Pinky ja cu si onda sendvic ponijeti ili cu prije u mcdonald svratiti da mogu jesti poslije poroda u slucaju da moram cekati jutro [sm=jezicek.gif] Marijana zao mi je sto moras na carski ali ako mozes trazi doktoricu pa da ti bude 1.10, ja bi voljela da se beba rodi 10.11 jer sam ja 10.8 ili 3.11., tad je mm rodendan [sm=smiley1.gif], nisi jedina koja razmislja o tim datumima hahaha [sm=smiley36.gif] Vucice nije ti bas lijepo na poslu [sm=smiley13.gif], cuvaj se sto vise i malu bebicu [sm=smiley1.gif] Kikilina moja sucut, znam da ti je jako tesko ali slusaj cure one su ti dobro rekle, pazi na bebicu sada [sm=smiley31.gif] Pumba ja pijem kamilicu, majcinu dusicu, metvicu, iskreno koprivu ne zelim pit jer mi je odvratna a i mislim da necu piti bas neke cajeve. E daa, pit cu poslije trudnoce zeleni caj [sm=smiley1.gif] Andy drago mi je da je sada Di dobro[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Roccoko bas ti je nezgodno sada [sm=smiley13.gif] probaj jos malo izdrzati s nama na raji posto nema muzica [sm=smiley36.gif] Ja sam jucer bila na pregledu i nikada se nisam ismijala u zivotu vise nego jucer... Kad sam dosla vagali su me, imam78kg. Uzeli su mi urin na kontrolu. Vadili su mi krv iz prsta, mjerili nesto, ne znam sta zaboravila sam ugl. 4,2 je i tlak mi je 120/80 sve super, odlicno. I poslije su mi prvi put napravili CTG [sm=bravo.gif]. Bio nam je i tata tamo da cuje bebicu. I dode sestra stavi mi ono na trbuh i ja meni su oci bile pune suza a i mm, i slusamo mi kad odjednom curica je skuzila da se nesto dogada i sva se ona razletila po mom trbuhu, sad lijevo pa desno, pa udara, pa se izboci na jednu, pa na drugu stranu. Mene je naravno to skakljalo pa sam se smijala ko luda. Sada se ja mislim kad odemo kod doktora a on kaze da s bebom nije nesto dobro da moramo opet to napraviti [sm=jezicek.gif] i tako dosli kod doktora i pogleda on nalaz i kaze super, imate veselu bebu[sm=bravo.gif] Poslije smo radili ultrazvuk i rekao je da bebica ima 1500g i da je sugacka 39cm. Sve je super, beba odlicno napreduje [sm=bravo.gif] I mala frajerica se okrenula da je tata ne moze vidjeti [sm=jezicek.gif] Valjda ga zeli iznenaditi kad se rodi hahaha[sm=smiley36.gif] Rekla sam mu i za onu infekciju da mi nije prosla nakon antibiotika pa je uzeo bris i poslat ce u labaratorij pa ce mi i lijek poslije napisati. Onda smo poslije isli u trgovinu i kupili smo kolica 2u1 s onom nosiljkom za iz bolnice pa se ona poslije skine kad je beba velika pa budu kao normalna kolica. Kupili smo i neku dekicu na kojoj pise Rodena sam u Studenom, kupili smo i neku robicu, kupili smo i komplet za iz bolnice i to je to za sada [sm=smiley1.gif] unaprijed se ispricavam na dugackom tekstu ali eto to je sve u detalje [sm=smiley36.gif] Pusice za sve vas!!
|
|
|
|