PinkyFunkyBirdy -> RE: Jesenske bebe - termin 2014. (9.9.2014 14:02:36)
|
Draga Andy, kako je tvojim školarkama prošao prvi školski dan? Dal su bile uzbuđene? [sm=smiley1.gif] Znam da lista za već postojeće mamice i prvi put mamice neće biti ista. Mi koje smo po prvi put mame ćemo sigurno pokupovati hrpu stvari koje nam ni neće trebati, ali mislim da je to normalno jer bi htjele imati sve spremno, a ovisno o bebaču će se vidjeti što stvarno treba, a što ne. [sm=smiley1.gif] Raffice, i meni se sve čini da ću naručiti Peg Perego i to neka sa Book Plus konstrukcijom jer se ta najviše sviđa MM. [sm=smiley1.gif] Ipak i oni moraju malo sudjelovati. [sm=smiley36.gif] Vgaspic, bravo za tvoju već veeeliku bebicu! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Isprobavaj sve one vježbe što se preporučaju za okretanje bebe i možda nešto upali. Ma, ja mislim da nije još kasno da se okrene kako treba, tako da nemoj brinuti prije vremena. [sm=smiley1.gif] I, da, hvala za info o bivacinu - baš ću vidjeti u ljekarni što će mi reći. Osim kolica i ogradice za kindač još jedino nisam kupila tu kozmetiku za pupak. Draga Riza, nisam čula da moraju biti 2 torbe već je to više radi praktičnosti da ne nosim veliku torbu sa sobom u boks (naravno ako će u sobama biti mjesta pa da mi odmah tamo odnesu torbu), a ovako mogu odmah u ruksaku poslati s mužem doma nešto ako se ispostavi da mi ne treba kad se porodim. [sm=smiley1.gif] Ana, bravo i za tvoju bebicu! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] I opet je veća od moje, a moj mi se čini dosta velik. [sm=zmeden.gif] Odmaraj prema uputama dokice da probaš dogurati do termina. Brzo će to proći. [sm=smiley1.gif] Uh baby, baš si se nezgodno lupila. [sm=smiley13.gif] Ja često zapinjem za nešto i već sam skoro par puta pala, ali se za sad uspijevam održati na nogama, no baš je problem održavati ravnotežu. [sm=smiley1.gif] Marijana, držim fige za dobar nalaz trombocita! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Mama3.put, kad stigneš napiši nam malo detaljnije kako je prošao porod. [sm=smiley1.gif] MissKitty, mene baš čudi kako tijekom noći se skroz razbudim, a ujutro bi prespavala cijeli dan kako sam umorna. Zato svaki dan spavam do nekih 10h i tješim se da to mogu sad koristiti dok još ne stigne mali hahar. [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|