Pumba -> RE: Jesenske bebe - termin 2014. (4.9.2014 21:34:54)
|
Bok curke! [sm=smiley1.gif] Ne znam odakle poceti, vi se raspisale ovih dana... Sve vas pozdravljam i ljubim od reda, ako krenem nabrajati zaboravit cu nekoga, a to ne bi voljela... dobrodosle i nase nove ringerajke!!! [sm=bravo.gif] Mi smo inace super, bili smo na 4D pregledu, malac se jedva vidio, ali uspijeli smo nesto vidjeti, zijevnuo je i mahao rukicom, jako lijepo [sm=zz_smile.png][sm=zz_inlove.gif] Vec smo zaljubljeni u njega i tako jedva cekamo da ga vidimo... Danas nam je 28+1, velicina je ok, tezina 1100 gr, mjere bedrene kosti, i opseg glavice odgovaraju tjednima, jedino nam je G rekao da je promjer glavice (mjera od uha do uha) nesto manja, jer ima valjda usku glavicu, a izduljenu, doduse bitno da opseg odgovara, to nam je rekao... Malkice me to zabrinulo ali nadam se da ce doci na svoje i valjda je u pravu kad kaze da je sve kako treba biti i da nemamo razloga za brigu... Malisan nam ima bucmaste obraze, bas se lijepo to vidjelo, mali bucko nas hahahahah [sm=smiley36.gif] Jos me jedino malo brine polozaj, jer stoji poprecno, cak nije ni zadak nego skroz paralelno sa mojim tijelom, ako ostane u takvom polozaju uopce ne postoji sansa za prirodan porodjaj nego se mora ici na carski, doduse ima jos vremena za okrenuti se pa se nadam da bude... Voljela bi svakako prirodno roditi, makar i na zadak, ali ovako to nikako nije moguce... Moj malisan nas zeza ocito, nece on nego po njegovom.. Evo bas me lupka, dosta je nisko trbuh, ali ja sam jos pokretna, ok je sve, imam minimalno grceva i bolova... Samo imamo mi jos dobra 2ipo mjeseca, pa valjda ce i to doci na red... Nismo mi iznimka [sm=smiley1.gif] Drago mi je cuti za sve lijepe vijesti, kupnje krevetca, djecicu koja vole vrtic, vrijedne mamice koje ciste svoje kuce, spremne torbe za rodiliste, radosti i srece... DIVNO!!! [sm=bravo.gif] Bravo svima po redu... Ja sam ocito jedna od rijetkih kojoj se ne da cistiti po kuci, bas sam lijena za to, ali vidim da pred kraj uhvati ta groznica, slicno kao pred mengu pa valjda bude i mene, za sad je sve manje-vise povrsno ciscenje, tek toliko da se odradi, usisavanje, ribanje, prebrisati kupaonicu, prasinu i to je to uglavnom... Kad se uhvatim ladica, polica, potkrovlja, generalnog peglanja zaostataka, ciscenja spreme i slicno javim vam, hahahahhaha [sm=jezicek.gif] Mi krecemo u nabavu kolica, krevetca, komode, kadice, robice, potrepstina za mene i bebu, kozmetike, torbe, donjeg rublja i svega ostalog za otprilike 10 dana... jos nemam popis pa bolje da pozurim. Dajte koja od vas ako vam nije tlaka napisite sto ste sve kupile za bebe, tu na raji ima jedna lista za bebu, ali i vase ne bi bile naodmet. Prva je beba pa mi manje vise sve treba [sm=zmeden.gif] Mi smo isto krenuli na tecaj u bolnicu, interesanto je, i poucno, traje mjesec dana (ali se samo 5 puta zapravo ide), svaku srijedu, tate idu 3 puta s mamama, na predavanja koja odrzavaju glavni dr na ginekologiji, glavna babica i glavna sestra na odjelu, imamo i obilazak radjaone, predradjaone i soba gdje su mame smjestene, i onda ta 2 puta na koja tate ne idu su vjezbe disanja, vjezbe sa pilates loptom, demonstracije poroda, usporedba stolca i kreveta, svasta nesto zanimljivo vidimo, cujemo i naucimo... Radujem se sljedecoj srijedi!!! [sm=bravo.gif] Vidim da sam jos uvijek zadnja na listi, hheehehe.. sve cete me ostaviti po redu, kad dodju bebice i mamice posvete njima 24 sata dnevno budem usamljena na listi, hahhahahahaha [sm=jezicek.gif] Slatke brige [sm=duda.gif] Na +11 kg smo sada, vidim da je to dosta vise od vecina vas manekenki ovdje, hehhehe [sm=smiley36.gif]... ma nek smo mi zdravi, to je najbitnije, ja se osjecam ok jos uvijek, mobilna i sposobna za vecinu radnji od prije, a ne jedem ni puno ni malo, kad sam gladna jedem, kad nisam ne jedem... ne prejedam se, nastojim paziti radi zgaravice jedino jer me to mucilo, ali dobila sam neke tablete pa mi olaksavaju, popijem navecer jednu kad me uhvati zarenje u grlu, ali gotovo da je prestalo. Jako se veselim nasoj prvoj jesenskoj bebi u 2014. i navijam da nam bude zdrava, divna, lijepa, vesela, i mirna mrvica koja nece gnjaviti puno po noci mamu i tatu [sm=smiley1.gif] Kad nam se lista lijepo otvori onda cemo sve po redu imati super djecicu, drzite mi se, cuvajte i pazite... nema naprezanja i ludih maratona kroz kucu, jeste cule??? Kontrakcije su tu, grcevi, bolovi a vi u turbo pogonu, cccc... ako imate viska energije dodjite i do mene ocisiti, hehehehhe [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|