MissKitty -> RE: Jesenske bebe - termin 2014. (1.9.2014 15:41:29)
|
Vucice drzim fige da pregled super prode! Raffice nemam pojma hahah, ja mislim da necu ni znat prepoznati prave trudove pa cu roditi kod kuce jer cu zakasniti u bolnicu [sm=jezicek.gif] Kikilina tako se i svekrva i mama stalno deru na mene da ne smijem nista raditi, dizati, zutriti... Prekjucer moj muz bio s njima na Skypeu i prica sa svekrvom i pita ona sta ja radim a ja taman pod prala haha, kazem ja muzu SUTI SUTI!! Kaze on ma nista malo posprema po kuci, a ona nemoj da bi dizala ista tesko ili kantu punu vode slucajno, usisavac i nista teze od 3 kg. Hahahaha... I onda ko fol kaze meni muz: Nemoj ljubavi stvarno vise dizati i naprezati. Malo se prepao [sm=smiley36.gif], bio mi je tak sladak hahahaha[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Kod mene je neko sugavo vrijeme, od sunca ni traga, hladno je katastrofa, sva se tresem, inace sam jako, JAAAKO zimogrozna [sm=zz_cold.gif] Sada zavidim svojoj bebalinki, fino joj, na toplom, mekano [sm=smiley36.gif] Jooj curke sada kad gledam popis rastuzim se malo jer sam predzadnja [sm=smiley13.gif], jos ako curka odluci strajkati, bit cu zadnja [sm=jezicek.gif]
|
|
|
|