|
vucica -> RE: Jesenske bebe - termin 2014. (3.9.2014 7:36:17)
|
jutro trudnice moje, Baby20 i Vgaspic dobro nam dosle! jucerasnji pregled je dobro prosao, mali hahar je 1200gr, glavicom je sada prema dolje, a posteljica se malko podignula tako da sam odahnula jer da je ostala skroz nisko vjerojatno bi morala na strogo mirovanje a kasnije na carski. curke jel se vama mjere sa uzv-a uvijek poklapaju sa tjednima, dr je rekao da je sve u redu ali kad sam doma gledala mjere vidim da Fl (bedrena kost) je kraca nego bi trebala biti i sad me to malo zabrinulo [sm=zmeden.gif] ajme termini se nekima vec opasno priblizavaju, vec imate i sve spremno, uh moram se pod hitno baciti u shoping da bebi bar nesta ima za obuci [sm=smiley36.gif] Marijana super sto si napisala kombinaciju za izlazak iz bolnice, ja sam isto mislila neki kompletic uzeti ali nisam znala jer ispod jos ide bodi i stramplice i s kakvim rukavima da uzmem, bas si mi olaksala sada [sm=smiley1.gif] mama3put bas sam uzbuđena zbog tebe, jesi li nocas imala trudove, kakva je situacija? drzi nam se i naravno javljaj kad god mozes [sm=smiley31.gif] raffice kindac je super, ja bi na tvom mjestu kupila! pinky, i ostale koje ste pohađale tecaj za trudnice, koliko dugo je to trajalo, jucer sam se prijavila jer su mi ranije rekli da cekam da prodju godisnji i sad mi kazu da mozda necemo stici sve odslusati do termina [sm=smiley13.gif] pa nadam se da hocemo, stvarno bih htjela da muz moze samnom na porod
|
|
|
|