MissKitty -> RE: Jesenske bebe - termin 2014. (30.8.2014 7:44:36)
|
Mama3.put blago tebi, uskoro ces drzati svoju bebicu u rukama [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Ja svaki cas gledam kalendar kada ce taj 11.mj. Cini mi se da sto god da je blize meni ce biti gore [sm=smiley36.gif] Zao mi je sto je tako ispalo s muzem. Ako mog ne budu htjeli pustiti ja cu im reci ili moj muz ide samnom ili cu vam ja roditi na hodniku ili u cekaoni s njim, meni je sve jedno, tako i tako vam je ista higijena u salama i na ulaznim vratima. Pinky hvala na objasnjenju[sm=bravo.gif], meni gin. nije nista htjeo objasniti, samo je rekao da ce mi dati tu inekciju sljedeci put za kasniju trudnocu i to je to. Da, zaboravila sam napisati, meni super pomaze kada si jastuk stavim izmedu nogu onda mi je puno lakse a kad me muci zgaravica onda spavam na lijevom boku i tada me ne muci vise [sm=smiley1.gif] Andy suosjecam s tobom u potpunosti, mene su toliko izigrali na pocetku trudnoce da sam sada toliko bijesna na njih da se to neda opisati... Na pocetku trudnoce u 6.TT. kad sam saznala da sam trudna na svakom pregledu drugi ginekolog. Ja idem kod privatnika ali preko zdravstvenog osiguranja. Nikada mi nisu rekli kada je sljedeci termin nego sam ja njih zvala da dogovorim termin. Otisla sam cetiri puta na preglede i uvijek su mi radili onaj vaginalni uzv., sto je meni vadilo zivce jer stalno rove dolje. I zadnji put kad sam isla, morala sam na infuziju jer sam povracala i bila sam u komi totalnoj, tada mi je dosla neka glupa krava od sestre i stavlja ona meni infuziju i zabola je gdje ne treba i gleda ona u moju ruku kad ono meni se kod uboda pocne odizat kao neko malo brdo. Ja gledam u nju, pa u svoju ruku i tad mi je dopizdilo vise i rekla sam joj nek izvadi iglu van i glupaca se naljutila i uzme vatu i stisne me sto je jace mogla na to mjesto i kaze drzi i prijedi na drugi krevet da ti u drugu probam. Mislim si, kravo nesposobna napravi mi opet ovo i u oko cu ti to zabiti. Ona se sva pocela tresti i nade ona meni venu nakon 2 min. kopanja s iglom i odvrne mi infuziju da sto prije zavrsi i izade iz sobe. Ja sam se poslije digla i smanjila sam si. I tada sam bila na iinfuzij 3,5 h. Tada sam bila vec mozda u 13TT., nit su mi krv vadili, nit su mi tlak mjerili, a za trudnicku knjizicu nisam znala ni da postoji... Tada sam zadnji put otisla i nisam dolazila 2 mj. a kad sam se vratila lijepo sam im se nagovorila [sm=smiley36.gif] Sada je sve u redu hvala Bogu, zao mi je sto nisam slikala svoje ruke kolio su boja izmijenjale nakon infuzije... A ovu infekcijiu koju sam dobila vjerovatno je zbog njih. Sada sam popila 2. turu antibiotika i nista mi nije pomoglo. Sto se tice poroda gadi mi se bolnica iz dna duse, najrade bi rodila kod kuce s babicom ali moj muz to neda jer se boji da se nesto ne dogodi, tra la la... Ima napunjenu glavu glupim informacijama od nesposobnih ljudi. Nisu svi takvi ali stvarno je RIJETKOST naci dobrog ginekologa. [sm=smiley6.gif]
|
|
|
|