kikilina -> RE: Jesenske bebe - termin 2014. (27.8.2014 13:24:49)
|
Pozdrav drage moje! Stvarno ste se raspisale jutros! [sm=jezicek.gif] Evo nas s kontrole...i dalje je na zadak [sm=smiley13.gif] Kaže dr da ćemo vidjet za 2 tj možda se i okrene, ako ne ne. Kod nas u Ri porađaju na zadak, osim ako nije prevelika beba ili ako nešto ne bude ok. Iskreno se nadam da će se mala tvrdoglavica okrenut [sm=smiley36.gif] Sada je na 2450g što znači da se udebelila 800g u 3tj, što je super! Ja sam dobila 1kg od prošlog pregleda, tako da sam sad na +9![sm=bravo.gif] Željezo mi je nisko pa mi je uvela Heferol (1 dan jedna, 2. dvije tabl), kaže da je cerviks skraćen, zatvorena sam i da mogu kao do sad, malo više odmarat. Napravili smo bris na Streptokoke...sve u svemu ok je Depilacija...uh...malo teže, noge i nekako uspijem, ali za gđicu je mm odgovoran već duže vrijeme [sm=smiley36.gif] Dovodim ga u iskušenje [sm=jezicek.gif] Mi ne planiramo monitor, iako smatram da bi nešto kao što je Marijana rekla bilo sasvim ok i dovoljno, ovo s kamerom i senzorima kojekakvim mi je ipak pretjerano. Srećom ja s oticanjem nemam problema, sve mi paše, sve mogu obući, baš sam sretnica [sm=smiley1.gif] Kaže mm sinoć kad je došao s poslom, ljubavi tebi je narastao trbuh od jutros...stvarno imam dojam da je svakim danom sve veći hihi [sm=jezicek.gif] Torbu ja planiram pripremiti čim se preselimo i opeglam sve, nek je spremno! Samo me muče grudnjaci, neznam koji br da kupim...cice mi za sad nisu pretjerano narasle, možda pola broja- broj max, a znam da će mi mlijeko nadoć tek kad rodim, nisam pametna šta da radim? Kakva su iskustva mama koje su već rodile? Usput danas startam s čajem od koprive [sm=smiley1.gif] Puseeee i pozdravi svima [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|