RE: Jesenske bebe - termin 2014. (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> Razgovori u očekivanju (djeteta)

Poruka

zebra1 -> RE: Jesenske bebe - termin 2014. (22.8.2014 16:38:32)

Pozdrav drage trudnice :) čitam vas redovito samo nikako da pisem.
Znojenje-imam i ja taj problem.svima normalno ja pusem i znojim se.
Za kolostrum, sad nisam sigurna dali je to to no ujutro kad se probudim na majici
Mi bude kao mrlja oko mjesta di je bradavica. Dva put sam to primjetila ali samo sa jedne strane.neznam
Jeli to kolostrum ili nešto drugo.

Moja curica i ja napredujemo, sad sve jace i jace lupa i bas uživam u tim udaranjima tako sam
Mirnija da je sve uredu.
Polako skupljam robicu i još koji tjedan pa cemo kupiti ladicu za presvlacenje sa kadicom, vidjela
samu lesnini ljepu.

Za to masiranje medice iskreno nisam cula, ali cini mi se zanimljivo.gdje ima koja stranica o tomna netu za pogledat?

Sta mislite o vjezbama na pilates lopti, koliko prije poroda se to pocinje?

mama3.put -> RE: Jesenske bebe - termin 2014. (22.8.2014 17:08:28)

Lijep pozdrav trudnice moje[sm=smiley1.gif] vidim sve se pomalo pripremate i oni zadnji "predporođajni" simptomi i brige su tu,tako mi je i samoj[sm=smiley36.gif] ali neka sve je to normalno i vjerujem da će svima biti sve super do kraja a bebe zdrave i naprednje

andy sretan rođendan tvom malenom,velikom frajeru s malim zakašnjenjem[sm=darilo.gif][sm=darilo.gif][sm=torta.gif][sm=torta.gif] stvarno je presladak dječak i pravi ponos mami i tati,neka tako i ostane[sm=smiley1.gif] nadam se da se nisi isforsirala na proslavi,samo lagano i čuvaj malu princezu u buši neka još ostane neka dva mjeseca na sigurnom gdje treba biti i čuvaj se

roccoko ne brini za veličine po uzv već sam pisala da se ne ponavljam nije to baš točno,češće fulaju težinu nego je pogode i moja je bila malo manjeg opsega trbušćića u 30.tt i odstupanja su normalna 2 tjedna + ili - jer ni termin koji ginekolozi odrede ne mora biti točan,uostalom termin je od punih 37 do 42 tjedna i to ide u normalu tako da ne brini i opusti se[sm=smiley1.gif]

MarijanaC kažeš imala si filing za osjećaj da bude ranije i bilo je tako?vidiš i kod mene je sada ista stvar,samo da nije prerano i da je bebi zdrava i ne mora u inkubator uh toga me strah[sm=smiley13.gif]

kod mene je kolostrum tu već dosta dugo praktički od početka sam mogla istisnuti tu i tamo koju kap ali sada ima malo više,ništa strašno i ne stvara mi probleme,jako se veselim dojenju i jedva čekam,nadam se da ću ovaj put dojiti bar godinu dana tj. do povratka na posao.
oba puta mi je mlijeko nadošlo već dan nakon poroda i nisam imala nikakvih problema a cice pune samo što drugo dijete nisam nažalost mogla dojiti tj. ona nije mogla sisati ali to je druga tema....uglavnom izdajala sam se jer sam htjela da jede moje mlijeko i kupila sam onu skupu izdajalicu koja mi na kraju uopće nije bila potrebna,ručno mi je išlo lakše i brže,mlijeka je bilo a izdajalica još uvijek stoji u kutiji,nadam se da ovaj put neće trebati

drage moje ja sam vam jučer spakirala torbu za bolnicu,oprala i speglala sve piđame,spavaćice i donji veš,kupila i ostale stvarčice tipa pelene,uloške vir pamučne(najbolji su mi)3 paketa i always noćne za ispod vir-a,ostalo je par sitnica ali to stignem,sutra ulazim u 37. tjedan [sm=sloncek.gif] i nestrpljiva sam grozno i nedisciplinirana,oprala sam i popeglala svu baby odjeću,dekice itd. i sad ganajam muža da mi sastavi komodicu da složim u nju jer je još u kutiji
preporučeno mi je mirovanje a ja sam vam kao na sto struja,jutros sam ustala u 7 kada je mm otišao na posao i od jutra ribam i perem što treba i što ne treba,kuham itd. radovi po kući su napokon gotovi[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] i mama mi je užasno puno pomogla u čišćenju ali ja stalno nalazim još i još posla i svaki dan ganjam muža u kupovine po još nešto pa nam svako popodne prođe u nekom šopingu,danas sam ga malo ostavila da odmori[sm=jezicek.gif] pa imam vremena vama tipkati,zato sam opet nadrobila čitavi roman[sm=smiley9.gif]
sve vas pozdravljam,čuvajte mi se i pomazite puše i od nas dvije[sm=angel.gif]

Ana888 -> RE: Jesenske bebe - termin 2014. (22.8.2014 17:38:55)

Riza, [sm=bravo.gif] za bebicu koja lijepo napreduje!
Dacana, prelijepo ime ste odabrali! [sm=smiley1.gif]
Cure,jel bila koja od vas na ctg-u? I od kojeg tjedna se to ide? Vidim da se o ulošcima piše..a što kažete na jednokratne gaćice? Da li su uopće potrebne i koje uzeti?
Malo me hvata panika,jer nisam torbu spremila,a i robicu još nisam počela prati..čekam ormar da mi stigne [sm=smiley24.gif]
Andy, čaj od vrkute paralelno sa koprivom ili poslije poroda?

mama3.put -> RE: Jesenske bebe - termin 2014. (22.8.2014 21:51:03)

Ana za te gacice sam cula da uzimaju cure ima u dm-u i ljekarnama ali nisam ni pitala sto i kako,ulosci sigurno idu u njih tako da ti svakako trebaju,ja sam svaki put pa i sada pripremila klasicne pamucne gacice kod jednokratnih je prednost sto ih bacis nema pranja,sto se ctg-a tice kod nas se ide u 39 tjednu osim ako gin. ne smatra da treba prije a meni je kontrola taman u to vrijeme pa ce me vjerojatno tada i slati a u zadnjoj trudnoci sam isto tako isla samo na jedan u 39. tj. i na amnioskopiju ujedno i do poroda nista dobila uputnicu za bolnicu i cekala trudove doma

andydea -> RE: Jesenske bebe - termin 2014. (22.8.2014 21:56:35)

Ma meni su super bile te jednokratne gacice u rodilistu..ja sam si ih i prala..unutra stavila chiccov ulozak i odlicno ! Kad sam dosla doma klasika gace i opet chicco ulozak i virovi..kasnije koristim organske platnene sa pullom kao sto ce beba koristiti platnene pelene.
Sto se tice caja vrkute kreni sa njom iza poroda..a koprivu mozes vec sad !

kikilina -> RE: Jesenske bebe - termin 2014. (23.8.2014 10:20:28)

Zebra evo par linkova: http://www.roditelji.hr/trudnoca/31-40-tjedan/2695-masaza-medice/, http://www.roditelji.hr/trudnoca/343-koristi-li-masiranje-medice/, http://www.klokanica.hr/trudnoca/trudnica/masazom-medice-izbjegnite-epiziotomiju-873, http://www.e-beba.com/porod/priprema-za-porod/112-perinealne-masae-tj-masaa-me.html
A što se tiče vježbi na pilates lopti one se mogu izvoditi tijekom cijele trudnoće, naravno prilagođene trudnici po tromjesječju [sm=smiley1.gif]. Ako je trudnoća uredna i ako ti dr nije zabranio slobodno vježbaj, bolje za tebe [sm=smiley36.gif] Te su vježbe uglavnom vježbe za stabilizaciju zdjelice (uz činjenicu da si fizički više aktivna, ojačat će ti i mišići male zdjelice), ali se mogu kombinirat s vježbama za ruke, vježbama istezanja i sl... [sm=smiley1.gif]
Meni su preporučili chicco-ve gaćice ima ih za kupit u njihovim dućanima, dm-u, mulleru, beba centru...
Ja ću robicu počet pripremat u 36.tj, tad ćemo se preselit i tad intenzivno krećem sa svime [sm=smiley36.gif], a tako i pripremom torbe.

MarijanaC -> RE: Jesenske bebe - termin 2014. (23.8.2014 11:01:12)

Ja sam s prvim imala jednokratne gacice i s ovim cu isto. Nema zmazanog vesa. Ukoliko se uprljaju u smece s njima. Mi u Karlovcu imamo i njihove spavacice pa ni ok otoga nema brige. Moramo uzeti samo pelene za bebu,uloske za sebe i naravno sve za osobnu higijenu. Ostalo sve njihovo. I to mi se super svidjelo. Nema troska oko spavacica i brige hoces imati dosta

Mama3put da potrefila sam datum,ne mpgu vjerovati. S ovim sam sigurna da necu dogurati do 6.10. Valjda je to ona zenska intuicija. Jos mi veli baba jedna da decki se u pravilu prenesu. Reko nije istina jer je moj G uranio 7dana.

Meni su napokon gotovi nalazi od trombocita. I dalje su niski,123 ali su u porastu od zanji put (111) tako da ne moram u bolnicu [sm=smiley1.gif] pa mi je odmah lakse.

Andy draga hvala na savjetu. Ja s Gabijem zaista nisam imala dovoljno tako da ja zasigurno pocinjem piti. Radije da imam i viska nego da mi se opet desi da nemamo dovoljno. Reci mi samo gdje ima za kupiti tih cajeva? U biljnim apotekama ili?

Ja sam veciju robice pripremila,oprala sam bas neki dan navlaku za kosaru i autosjedalicu i za ljuljacku. Sad smo skroz u radovima,evo vas danas farbaju zidove i bio je decko za seljacki pod pa i to sljedeci tjedan krece i onda se selimo na kat u spavace sobe. Gabi mi krece 1.9 u vrtic,tako da i to imamo za 9 dana.. puno posla jos prije nego bebica dodje. Neka samo ostane sto duze unutra. Hh.

Puse svima :*

raffica -> RE: Jesenske bebe - termin 2014. (23.8.2014 14:04:24)

Vidim sve smo u pokretu, i nemamo mira..ja isto tako, svako jutro se čak dignem i odem malo plivati..mogu vam reći da primjećujem lagano oticanje oko zglobova, i popucale kapilare na stopalima, vjerojatno od težine..

Kako vi stojite sa strijama, jeste li igdje popucale? Ja hvala Bogu još ne..doktor smatra da ni neću do kraja, a ja se tako tomu nadam[sm=smiley36.gif]

Na profilnu sam stavila sebe i bebija na plaži, pa možete vidjeti moj veliki trbuh [sm=bravo.gif]

Ana888 -> RE: Jesenske bebe - termin 2014. (23.8.2014 15:16:22)

Mama3.put, ti si sve priredila,sad možeš u miru odmarati se i čekati dolazak bebice! [sm=smiley1.gif]
Marijana, [sm=bravo.gif] za trombocite..bar ne moraš u bolnicu prije reda. Čaj od koprive ima skoro u svim trgovinama..vidjela sam u dm-u da ima u rifuzi,ne u vrećicama,a vrkutu sam ja pila u par navrata prije trudnoće radi reguliranja ciklusa..nju sam kupovala u bio&bio trgovinama.
Andy draga, hvala na savjetu!
Raffice, zavidim ti što se možeš bućnuti svaki dan..kod nas je danas oblačno,ali takva sparina da sam se od jutros presvlačila kompletno već 3 puta i nakupila i drugu turu veša..cjedim se kao da me netko šmrkom poljeva [sm=zmeden.gif]. Baš ti je slatki bušo! [sm=smiley1.gif]
I ja sam danas izvukla svoju pilates loptu,pa ću probati malo po njoj skakati..i ja sam čula da je dobra za razgibavanje zdjelice prije poroda.
Meni noge uopće ne otiču,nadam se da ni neće,ali zato sam dobila strije i to dosta visoko na trbuhu,dosta visoko se curka nosi,pa vjerovatno zbog toga..nisu velike strije,pa nije toliko strašno.

andydea -> RE: Jesenske bebe - termin 2014. (23.8.2014 22:50:06)

Vecer..
Marijana evo curke su vec napisale..mozes kupiti u ljekarnama..ima i u bio ducanima i konzumu, Interspar..e da a kad si u rodilistu uzmite si onaj caj od hippa za dojilje u granulama i samo na litre obicne vode..tankajte se sa time i uvijek frisko radite..Mlijeko ce doci samo tako !
Raffica preslatka ti je busa..
Ja sam strije dobila samo u prvoj trudnoci nesto malo i to prepisujem godinama i mladosti...Sad nista..ni prethodne dvije..

kikilina -> RE: Jesenske bebe - termin 2014. (24.8.2014 9:50:45)

Pozdrav drage moje!
Andy hvala ti puno na savjetu!
Ja nisam ni popucala za sad, nit sam otecena, nit se pretjerano znojim, stolica redovna, tu i tamo zasteka ali nista strasno. Mogu reci da je moja trudnoca stvarno blazena za sad...
Konacno jutros osvanulo sunce u Rijeci, ali bojim se nista od kupanja, mislim da je more rashladila kisurina :(

raffica -> RE: Jesenske bebe - termin 2014. (24.8.2014 15:14:50)

Mama3put ja se isto veselim dojenju, i nadam se da ću u tome i uspjeti!! [sm=smiley1.gif]

Čula sam da je dobro piti vrkutu u zadnjem tromjesjecju zbog lakšeg poroda??[sm=zmeden.gif] Ja imam kesu doma, ali nikako ju skuhati jos..lijena sam[sm=smiley13.gif]

Marijanac bravo za trombocite..meni isto lupa po glavi raniji datum, pa cemo vidit koliko je ta zenska intuicija zaista jaka!![sm=smiley36.gif]

Ann888 i Andy hvala vam..a more me zaista spasi, jer sam usla u fazu da mi se ne da niti na kavu otici, vec se samo spustim do plaze i izgustam se izjutra i vecinu dana onda provedem doma...vjerojatno je faza prolazna..a za 2 tjedna se selimo u potkrovlje (koje ljeti iznajmljujemo) pa ce biti posla preko glave, nema mi odmora tada..dok se preselimo, sve ocisti, slozim..doci ce mi i termin, haha [sm=bravo.gif][sm=smiley36.gif]

Ja imam neke dvije crvene crte (nepravilne) na desnoj dojci, i strah me da su to strije [sm=smiley13.gif]

Kikilina bravo za tvoju trudnocu!!! Ja sam isto zadovoljna sa svojom, ne mogu se zaliti... ali evo zadnjih nekoliko dana uzasno sluzavi iscjedak, ali bude ko neka bublica (fuj, mrzim opisivati to, ali sta cu kada moram) i okolo mi bude voda, kao da sam se popiskila... mislite da je to normalno?[sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif]

mama3.put -> RE: Jesenske bebe - termin 2014. (24.8.2014 17:40:01)

Raffice sladak trbuscic i bojica isto super[sm=bravo.gif]
Ne znam tocno sto piti ili jesti za laksi porod,uglavnom preporucuju kretanje itd. a nije garancija,svatko ima drugacije iskustvo,meni je prvi porod bio bas laga od prvih najslabijih trudica do izgona 4 sata i 44 minute hodala sam citavo vrijeme(u bolnici bila) i bila na wc- svako malo i tamo negdje oko 4 i 20 vise nisam mogla pa sam probudila dezurnu sestru dr. pogledao i rekao nemamo vremena za nista hitno na stol,tamo me smjestili pokopcali na ctg,probio vodenjak i malac u prvom naponu izletio da su ga lovili po zraku...cestitali.mi ma sinu a ja zbunjeno pitam " pa jel to vec gotovo"[sm=jezicek.gif] E sad bila sam dosta dugo otvorena i zadnji mjesec nisam vise mirovala vec sam do zadnjeg dana bila aktivna do cega je to ne znam reci...

Iscjedak isto imam bljakasti neki i nosim dnevne a na gacicama sastrane isto kao od vode,mislim da je znojenje u pitanju
Svevsmo jako nestrpljive pa se nadamo ranijem porodu,tko moze docekati te male slatkice uh jedva cekam da ju vidim i stisnem uz sebe

Pitanje cure kakav vam je tlak tj. koliki?meni je citavu trudnocu 130/140 sa 75/80 i moj gin uopce ne reagira kaze da to nije opasno vec da je problem ako donji dođe do 100 ali ja brinem i koliko citam nije to bas bezazleno

raffica -> RE: Jesenske bebe - termin 2014. (24.8.2014 18:16:51)

Mam3put kada ga mjerim doma onda mi je 100-110 sa 50-60, a kod doktora mi je oko 125/85 uvijek..mislim da je tvoj tlak uredu i da nema brige [sm=bravo.gif]

Kako stojite sa spremnjem stvari vi koje imate termin u 10. mj.??
Meni kolica dolaze sutra (Peg Perego Switch Modular 3u1 modra), robica je spremna vec neko vrijeme, kupila samo dva paka tetri, točnije jedan tetri i jedan kaliko..i ništa višee!! Krevetić smo vidjeli u Ikei, pa ga treba naručiti.. Sve sebi kažem da imam dosta vremena još..

kikilina -> RE: Jesenske bebe - termin 2014. (24.8.2014 18:24:13)

Raffice i ja imam ischedak cijelu trudnocu, al onako bjelkast, sad je vise toga nego prije.
Mama3.put mislim da ako nemas povisene proteine u mokraci i ako ti ruke ilice nije naglo oteklo mislim da je sve ok, neke zene jednostavno imaju veci tlak, moj nije tako, uvijek varira kad sam na mjerenju, a kuci mi je uvijek nizak...moj savjet vjeruj dr :D

Ana888 -> RE: Jesenske bebe - termin 2014. (24.8.2014 19:48:28)

Mama 3.put što se tlaka tiče,ja sam u 4 mj,trudnoće imala kod G jednom tlak 140/90, rekla mi je da je to dosta blizu granice (granica za trudnice je 150/100,onda se neka terapija uvodi) pa sam morala mjeriti 3x dnevno 10 dana i bilo je sve OK.. recimo doma na kućnom tlakomjeru uvijek imam veći tlak 130-120/90-80,a kod doktora bude 110/70..dosta ovisi o tlakomjeru..mislim da se ne trebaš brinuti! Držim fige da i ovaj porod prođe brzo kao i prvi! [sm=smiley1.gif]
Iscjedak je i kod mene cijelo vrijeme i to neki bjelkasti..moja G mi cijelu trudnoću daje vaginalete,u slučaju da primjetim da se iscjedak poveća da ih koristim.
Raffice, mi smo naručili kinderbet + komodu za presvlačenje i ormar-već nam je to trebalo stići,a kolica još nisam naručila (mi ćemo Kunertova uzeti)..malo sad već panika hvata,jer imam osjećaj da će curka uraniti!

mama3.put -> RE: Jesenske bebe - termin 2014. (24.8.2014 21:00:02)

Hvala vam cure smirile ste me bar malo [sm=rozica.gif][sm=rozica.gif] a ja sam vam dugogodisnja panicarka i hipohondar pa se da prostite ukakam na svaku sitnicu a kad je o djeci rijec u ovom slucaju bebi onda sam grozna
Pojacan iscjedak.je normalan osim ako je prisutan smrad i svrbez ili peckanje...ana kad ti je termin, na mobu sam pa nisam skicala mi smo kolica narucili prije skoro 2 mj. cim smo bili sigurni za spol jer smo htjeli roza,uzeli smo cam 3 u 1 i cine mi se super a komodu je mm sastavio neki dan jer je bila u kutiji pa sam odmah drugi dan stavila odjecu i ostale sitnice po ladicama i moram priznati da imam brdo robice vel. 50 i 56 nesto malo 62 i sve je popunjeno,krevetic imamo od kceri i njega jos treba sastaviti a to moze muz i dok sam u rodilistu sad jos zganjam neke zidne ukrase za bebin kutak nisam jos nista nasla

Ana888 -> RE: Jesenske bebe - termin 2014. (24.8.2014 21:41:10)

Mama 3.put, i sama sam takva..za svaku sitnicu me hvata panika..to je valjda normalno,pogotovo u trudnoći! [sm=smiley36.gif]
Termin mi je 8.10.,ali imam osjećaj da neću u komadu dočekati 10.mj. [sm=smiley36.gif]
Mi smo isto gledali cam 3u1 i sviđaju mi se što su lagana i imaju male točkove..skoro smo ih i uzeli,a onda sam vidjela Kunertova silver 3 u 1 i onda je pala odluka da ipak ta uzmemo. Sutra ih naručujem i krećem s pranjem robice, a ormar kad stigne..tako ću sve prirediti i manje paničariti [sm=smiley36.gif]

roccoko -> RE: Jesenske bebe - termin 2014. (24.8.2014 23:22:30)

Ana888i meni se kojoj je termin 7.10 cini da necu docekati 10i mj pogotovo jer sam otvorena i imam kontrakcije, a vidim sve smo pred kraj nestrpljve ali i ovo ce pric brzo!

Raffice znam kako ti je jer i mene ceka selidba je izajmljivamo di stojimo, vec me hvata panika da necu sve stic, pa sam vec stavila sveky i mamu i muza u pripremu da mi pomognu! Reci mi posto ces i ti u St rodiliste hoce li ti muz biti na porodu, moj bi htio i znam da se mora otici uplatit 400kn ali neznam kada i koliko prije, jesi li ti mozda upoznata s tim?!?

andydea -> RE: Jesenske bebe - termin 2014. (24.8.2014 23:48:38)

Oo pa vidim ima nas budnih..hehe
Meni je iscjedak isto cjelu trudnocu..sad je promjenio boju i malo je zuckast..to je razlog navodno pomankanje tekucine..istina jer se silim piti..Sve je ok ako nije smedji ili krv i ako ne pece ili svrbi..
Kaj se tice tlaka..uf..ja imam jako niski..moj tlak je oko 85/58 i to vec duze vrijeme..kad osjetim da ne mogu disati ..sjednem i cekam da mi se smiri..pogotovo ako sam vani..Obicno je ujutro jos nizi..
Pripremila sam polako robicu..jos pelene i tetre moram oprati i sve drugo ionako imam jos u uporabi od Di..Jedino par sitnica za mene za rodiliste i to je to..
Mislim da ce se nasi termini nekako pomaknuti ranije..pogotovo mi koje imamo vise djece..
Kako god ja jedva cekam da krenemo radjati..hihi..
Evo vec par noci nikako da zaspim navecer..mala je aktivna ..osjetim cak i cjela stopala :)

vucica -> RE: Jesenske bebe - termin 2014. (25.8.2014 6:26:07)

Drage moje trudnice saljem vam puno pozdrava, ja sam na moru i ne mogu vam opisati kako sam se odmorila i opustila ovih tjedan dana. Vidim da ste mi sve dobro i da vec polako pripremate sve za dolazak bebica, ni ja ne mogu vjerovati da cemo uskoro poceti tipkati o iskustvima sa poroda, cure moje bas su brzo prosli ovi mjeseci! Sutra se vracam kuci a u srijedu natrag na posao pa vam se javim malo duzim postom, sada sam preko moba i jedva signal uhvatila, valda ovako rano nitko ne surfa ovdje a ja ne mogu spavati pa sam se vas sjetila! Cuvajte bebice i sebe, pusa svima

kikilina -> RE: Jesenske bebe - termin 2014. (25.8.2014 11:44:27)

Joj i mi smo u selidbi ovaj tjedan, neznam di mi je glava di rep...[sm=smiley36.gif]
Nego da vas pitam, moja curka jučer i danas lupa sasvim nisko, i kad lupi jače čujem puckanje [sm=zmeden.gif], jel ima koja iskustva? I naravno taj me dio kako samo po njemu lupa bolucka, ali ništa strašno..idem prekosutra na kontrolu pa ćemo vidit kakvo je stanje...
Kako ste mi vi ostale?

Briciola -> RE: Jesenske bebe - termin 2014. (25.8.2014 19:27:29)

raffica lijepi trbuško! I meni je isto oko iscjedka kao mokro,okolo njega.Kao vodica.Mislim da je to sve normalno dok god ne smrdi.
mama3.putne brini za tlak.Bitno da ti nije iznad 140.
Meni su od jučer navečer stopala strašno natečena.Obično ako mi budu takva navečer do jutra prođe a danas nije prošlo...
I ja sam isto već nestrpljiva sad pod kraj.Čini se kao da neće nikad proći zadnjih mjesec dana a s druge strane vrijeme stvarno leti.
kiklina mislim da ti je ta bol normalna,bebica ti lupa po nečemu.Mene je dva dana nešto boluckalo dolje lijevo u prekidima pa je prošlo kako se bebi pomaknuo.

andydea -> RE: Jesenske bebe - termin 2014. (25.8.2014 19:51:10)

Kikilina ne brini za pucketanja..Moj Di je stalno pucketao..to je kako se mice zglobici rade i tjesno im je..a rade nagle pokrete..Nista nece biti..kad se rodio isto je tako pucketo dok se rastezao..Puno mama u trudnoci to cuje na kraju..

mama3.put -> RE: Jesenske bebe - termin 2014. (25.8.2014 20:58:11)

Bok curke evo i moja beba pucketa danas tj. veceras sam bas cula i osjetila i sad nakon sto sam presjedila popodne imam fine kontrakcije,mozda se jos malo otvaram tko ce ga znati
Mjerila sam tlak i bio je oko 120/65 znaci ok je samo nek ne divlja i da bude normalan do poroda i u toku poroda
Hvala jos jednom puse svima

Stranica: <<   < Prethodna stranica  60 61 [62] 63 64   Sljedeća stranica >   >>