mama3.put -> RE: Jesenske bebe - termin 2014. (22.8.2014 17:08:28)
|
Lijep pozdrav trudnice moje[sm=smiley1.gif] vidim sve se pomalo pripremate i oni zadnji "predporođajni" simptomi i brige su tu,tako mi je i samoj[sm=smiley36.gif] ali neka sve je to normalno i vjerujem da će svima biti sve super do kraja a bebe zdrave i naprednje andy sretan rođendan tvom malenom,velikom frajeru s malim zakašnjenjem[sm=darilo.gif][sm=darilo.gif][sm=torta.gif][sm=torta.gif] stvarno je presladak dječak i pravi ponos mami i tati,neka tako i ostane[sm=smiley1.gif] nadam se da se nisi isforsirala na proslavi,samo lagano i čuvaj malu princezu u buši neka još ostane neka dva mjeseca na sigurnom gdje treba biti i čuvaj se roccoko ne brini za veličine po uzv već sam pisala da se ne ponavljam nije to baš točno,češće fulaju težinu nego je pogode i moja je bila malo manjeg opsega trbušćića u 30.tt i odstupanja su normalna 2 tjedna + ili - jer ni termin koji ginekolozi odrede ne mora biti točan,uostalom termin je od punih 37 do 42 tjedna i to ide u normalu tako da ne brini i opusti se[sm=smiley1.gif] MarijanaC kažeš imala si filing za osjećaj da bude ranije i bilo je tako?vidiš i kod mene je sada ista stvar,samo da nije prerano i da je bebi zdrava i ne mora u inkubator uh toga me strah[sm=smiley13.gif] kod mene je kolostrum tu već dosta dugo praktički od početka sam mogla istisnuti tu i tamo koju kap ali sada ima malo više,ništa strašno i ne stvara mi probleme,jako se veselim dojenju i jedva čekam,nadam se da ću ovaj put dojiti bar godinu dana tj. do povratka na posao. oba puta mi je mlijeko nadošlo već dan nakon poroda i nisam imala nikakvih problema a cice pune samo što drugo dijete nisam nažalost mogla dojiti tj. ona nije mogla sisati ali to je druga tema....uglavnom izdajala sam se jer sam htjela da jede moje mlijeko i kupila sam onu skupu izdajalicu koja mi na kraju uopće nije bila potrebna,ručno mi je išlo lakše i brže,mlijeka je bilo a izdajalica još uvijek stoji u kutiji,nadam se da ovaj put neće trebati drage moje ja sam vam jučer spakirala torbu za bolnicu,oprala i speglala sve piđame,spavaćice i donji veš,kupila i ostale stvarčice tipa pelene,uloške vir pamučne(najbolji su mi)3 paketa i always noćne za ispod vir-a,ostalo je par sitnica ali to stignem,sutra ulazim u 37. tjedan [sm=sloncek.gif] i nestrpljiva sam grozno i nedisciplinirana,oprala sam i popeglala svu baby odjeću,dekice itd. i sad ganajam muža da mi sastavi komodicu da složim u nju jer je još u kutiji preporučeno mi je mirovanje a ja sam vam kao na sto struja,jutros sam ustala u 7 kada je mm otišao na posao i od jutra ribam i perem što treba i što ne treba,kuham itd. radovi po kući su napokon gotovi[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] i mama mi je užasno puno pomogla u čišćenju ali ja stalno nalazim još i još posla i svaki dan ganjam muža u kupovine po još nešto pa nam svako popodne prođe u nekom šopingu,danas sam ga malo ostavila da odmori[sm=jezicek.gif] pa imam vremena vama tipkati,zato sam opet nadrobila čitavi roman[sm=smiley9.gif] sve vas pozdravljam,čuvajte mi se i pomazite puše i od nas dvije[sm=angel.gif]
|
|
|
|