Pumba -> RE: Jesenske bebe - termin 2014. (20.8.2014 12:11:29)
|
Bok cure moje! [sm=smiley1.gif] Vidim malo ste mi se raspisale... Bravo, bravo... debljate, rastete, svaka čast.! Drago mi je da ste mi sve manje-više u redu, brige oko kila i nisu neke brige, tako da ne zamarajte se time. Planovi porođaja, ideje, spremanje robice i torbe, nije loše, sve u svemu pripreme su u punom jeku [sm=bravo.gif] Naše rujanske trudnice, još malo i tu smo, neke su već zakoračile u 9.mj, proletit će nam to, samo da sve prođe u najboljem redu, u najkraćem mogućem vremenu, sa što manje bola i u lijepom sjećanju (barem onoliko koliko je to moguće).. Mi smo danas točno 26 tjedana, u petak nam je pregled, nadam se da sve bude u redu. Bebica se miče, lupa, sve školski po meni, iako ne mjerim vrijeme, ali čim ga svakih sat-dva osjetim valjda je sve u redu... Ugodno spavanje je već malo teža misija, piškimo po noći barem dvaput a zadnja tri dana me dere jaaaaaka žgaravica, nikad to nisam imala u životu, ali od prekjučer užas ženske moje, od želuca do usta (dužinom cijelog jednjaka i grla) nevjerojatno žarenje, bol, peckanje, vraćanje, ma ne mogu vam uopće opisat, gori mi u grlu, osjećaj vatre, baš neugodno... nisam ništa uzimala do sad, nisam htjela na svoju ruku, ali planiram pitati u petak G da mi da nešto... Valjda će pomoći, uglavnom čitala sam da je to sve najnormalnije u ovom periodu, pa se ne brinem previše... mama i baba mi govore da bebi raste kosa, hahahahhaah [sm=smiley36.gif] Već dobrih mjesec dana mi izlazi kolostrum (prozirna gusta tekućina) iz dojki, baš skužim dosta često da mi je grudnjak mokar, ili doma kad sam gola ili u majici običnoj nerijetko se "smočim", vidim tekućinu na trbuhu, pa na ruci, pa na majici pa dok ja skužim što je izađe toga poprilično, ako stisnem bradavicu izađe još više, mislim da je to normalno. Doduše samo par puta mi je bilo iz desne dojke, uglavnom mi je iz lijeve puuuno češće, valjda je i to ok... Smiješno mi je bilo prve dane, curim ja okolo ko sretna, ahahahahhaaaa [sm=smiley36.gif] Sad sam se već naviknula... Od ostalih događaja nema ništa novo, jedva čekamo taj pregled u petak (doduše kao i svaki prije toga). A onda ćemo početkom rujna na 4D (bit cemo taman oko 28 tjedana) a kažu da se tada najljepše vidi, zadnji put nas je zeznuo mališan, nije htio da ga vidimo, tvrdoglavac mamin [sm=duda.gif] Još nisam radila taj test glukoze, pretpostavljam da ce mi u petak reći da bi to trebala napraviti ili nekim uopće ne kažu [sm=zmeden.gif] Što još da vam kažem a da nije glupo? hahahaa [sm=jezicek.gif] Valjda je to to... daj stavite još koju slikicu vašim trbušćića, to mi je tako super.. neke mame su nam ovdje prave mace, vidila sam par slika koje ste stavile... divne velike buše... [sm=bravo.gif] Kad se slikam i ja ću staviti, valjda ću se sjetiti reć mužu da me klikne jednom za vas! Baš malo imam trudničkim slika, imam filing da će mi biti žao kasnije, moram se slikati koji put prije bebe... Ženskice moje držite mi se, ljubim vas puno, odmarajte, čuvajte se, mazite svoje buše i neka vas paze svi okolo, manje posla, više relax... Ja vas pozdravljam do nekog drugog puta!!! [sm=zz_wavespin.gif][sm=zz_wink.png]
|
|
|
|