Dacana -> RE: Jesenske bebe - termin 2014. (15.8.2014 13:35:15)
|
Dobar dan drage moje trudnice... Znam neke ste se zabrinule za mene i hvala vam na tome al evo ja sam vam dobro. Oprostite mi sto sam zapustila RR i vas al jednostavno odkad je doslo ljeto ja ne stajem,ne gledam uopce u komp. Non stop smo po vani,druzenja,cak smo imali i svadbu.Sogorica mi se udavala,velike pripreme i za to.Mogu vam reci da sam bila jaaaaaako aktivna trudnica... Uff,sad sve to treba procitat,al ne brinem se ja,uhvatit cu ja ponovni ritam. Koliko sam uspila vidit nabrzinu sve se dobro osjecate,normalno neke trudnicke tegobe,al vidim da uzivate u predivnom blazenom stanju,trudnoci. Neke su cak i na moru,nauzivajte se i za mene,jer ga ja ove godine necu vidit :( Ja sam vam do sad bila super i kao sto sam vec rekla jako sam aktivna trudnica bila. Aliii eto od proslog petka mene steglo u maternici,normalno osjetila sam jake kontrakcije. Odmah sam otisla leci i kontrakcije su prestale...Ujutro u bolnicu,bas je moja gin. bila dezurna...pregledala me i eto pocela sam se otvarat,sad sam otvorena za 1 prst i nadam se da ce tako ostat barem do 38tjedna...ostavila me par dana u bolnici i prispojili su me na 48 sati na infuziju koja je slicna dripu al je kontra toga,sad neznam kak se to strucno zove. Moram eto odmarat i primirit se,iako mi je to jako tesko palo jer nisam osoba od lezanja i odmaranja,a jos ktomu imam malog zvrka koji bez mene nemoze... Psihicki sam jako lose,al izdurat cu ja to... Eto saljem vam puno pusa i javit cu se ja jos kasnije,jer Ane mora ici spavat... pussaaaaaaaaaa
|
|
|
|