raffica -> RE: Jesenske bebe - termin 2014. (13.8.2014 13:24:03)
|
Andy draga čuvaj se i odmaraj, i bravo za tvoju veliku malenu[sm=bravo.gif] Znma da nije lako čuvati trudnoću jer su mi dvije prije zbog tlaka bile hospitalizirane sve do kraja trudnoće, a i sama sam nedonošće..naime, moja mama je čuvala trudnoću od 18 tjedna sa mnom u bolnici, i čekali su 29 tjedan da je porode, zbog EPH gestoze (visokog tlaka) otvorila se gotovo 5 cm tako rano, a u 29 tjednu me rodila za 15 minuta, bila sam samo 1 dan u inkubatoru jer sam hvala Bogu sama prodisala, i nazvali su me čudnom od djeteta, ali težina me spasila jer sma se u 29 tjednu rodila sa 2300 g..bila sam pravi mali borac!! [sm=smiley1.gif] Ne znama koliko su istinite one tvrdnje da je bolje rodii u 7., nego li u 8 mj., jer se tada kreću razvijati pluća pa se ukoliko dođe do poroda prekida taj razvoj, a u 7. mj.se valjda razvijaju u inkubatoru..meni to ne drži vodu, jer mi je logično da je bolje da je beba više u trbuhu, ali slučaj moje mame govori da su doktori nastojali izvuči barem zadnji tjedan 7 mj., da se ne bi rodila u 8. mj. Imate li vi kakvih iskustava o tome?[sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif] Marijanac, ma ti si super, kile su ti super, bebabč je veliki, i neka, bolje!! Bravo za prihvaćanje brace od strane G!! Mene često zna boliti lijevi jajnik, kao kad mi je ovulacija, nadam se da to nije ništa ozbiljno [sm=zmeden.gif] Kikilina pa ti bi brzo mogla put rodilišta, jesi spremna, jeli te nervoza hvata? Kako izgledaju te kontrakcije? Tj.kakav je to osjećaj, jer iskreno ja nemam pojma, možda ih i ja imam pa ne znam [sm=zmeden.gif] Ann stvarno mi nije jasna ta dijeta od 1800 kalorija...iskreno, mislim da bi ja na toj dijeti cijeli dan umirala od gladi [sm=smiley36.gif] Ja sam u 32 tj. i imam 9+ kg Mene polagano već hvata trema i nestrpljenej iako mi je termin tek 18.10., ali enkako imam osjećaj da će maleni početkom 10.-og vani [sm=duda.gif][sm=smiley36.gif]. Ne znam koliko STVARNO TEŽINA BEBE ima veze s ranijim porođajem, jer moj napreduje skoro 2,/3 tjedna..u 26+3 je imao 1600 g već, div moj mali..
|
|
|
|