Pumba -> RE: Jesenske bebe - termin 2014. (6.8.2014 17:16:56)
|
Hvala vam drage moje trudnice sto me niste zaboravile, hehehhe [sm=smiley36.gif] Super za malog deckica Riza, bas super… Neka je samo ziv i zdrav, drugo ce nam se sve posloziti, zaboravit ce se i bolovi, i nelagode, i porod, i sve ostalo… Neka nasi momci napreduju lijepo i sve bude super [sm=bravo.gif] Cekaj cekaj, jesam ja dobro vidjela ili ne?? na +2.5 kg si? Zar to nije malo? ili? [sm=zmeden.gif] Tebi je 3.10. termin jeli? Nista mi ovdje nije jasno. Zeno moras jesti, sve ce ti bebac ukrasti [sm=smiley1.gif] vucice cim ti zavrsis sa poslom bit ces zadovoljnija, odmornija, smirenija… sigurna sam da si vec umorna a i to cekanje, ufff… zato sam sretna sto smo privatnici pa si mozes priustiti taj luksuz da ne radis kad si trudan, ili barem zadnja 3-4 mj… Sredi GO cim prije da bebica bude sretnija uz odmornu i sretnu mamu [sm=smiley1.gif] I pokusaj biti kavu bez kofeina, i meni je to tesko palo, ali navikla sam, kofein nije bas dobar ni pozeljan za nase bebe, a mislim da sve mi ovdje zelimo samo najbolje tim malim stvorenjima u nama [sm=duda.gif] Pinky super za pregled, bravooo!!! [sm=bravo.gif] I tvoj decko super napreduje, Bogu hvala… Bas sam se pitala kad se trebaju okrenuti nasi bebaci? Znaci jos ima vremena. Onda odlicno, jer i moj je stalno u drugacijem polozaju. Super da sve ide kako treba ici, i otvaranje lagano, jooooj jos malo i malisan je tu [sm=duda.gif] Dobro pitanje.. I kod nas ovdje je to uvijek dvojbeno dali ili ne nositi nesto babicama, dr i sl… ovisi tko te porodio, tko je kakav bio prema tebi, jeli osjecas da si nekome duzan jer je puno napravio za tebe tih prvih par dana ili je jednostavno sve bilo manje vise ok i profesionalno bez nekakvih previse osobnih kontakata… nemam pojma, kod mene je prijateljica nosila ali samo zato jer je super bila sa tom jednom mladom babicom koja joj je puno pomogla oko dojenja i bebe prva dva dana, od kumceta moga mama (moja skolska kolegica) nije nosila jer nitko nije vise od nekog ostalog zasluzio neku cokoladu pa joj je bilo glupo dijeliti osoblje ili jos gluplje dijeliti poklone bez nekog posebnog razloga. Moja mama je nosila, ali to je prije bilo drugacije, uvijek si znao nekoga, uvijek si zvao nekoga kad bi krenuo na porod i uvijek je netko dosao ili pomogao cak i van svoje smjene pa je to bilo vise znak paznje, zahvale i osjecaj duznosti… Mozda je stvarno najbolje pricekati i vidjeti ta dva dana kako ce se situacija odviti a uvijek mozes muza nazvati i reci mu da prije nego dodje po tebe i bebu uzme nesto za jednu / dvije osobe… mozda nije lose imati to u pricuvi pa ako zatreba… ako ne, nece propasti [sm=smiley1.gif] Netko je spomenuo sex ovdje?? Ma daj jeste stvarno vi aktivne po tom pitanju… [sm=zmeden.gif] Mozda sam grozna ali nama to ne pada na pamet, do otprilke 4. mj trudnoce ok, jesmo par puta, s gustom i nije bilo lose, mm je htio, a nisam se ni ja bunila, zao mi ga je svakako pa dok jos busa nije smetala dobro, ali sada??!?! NEMA SANSE… ja nemam ni najmanju zelju, on jos manje od mene, smjesno nam je sad kad beba lupa non stop, osjeca je i on kad stavi ruku ili glavu na moj trbuh… nama je to tako neprivlacno sada da vam ja to ne mogu opisati… Naravno da sam ga pitala jeli mu to smeta, i zeli li i pricali som o tome sto zelimo i kako se osjecamo jer svjesna sam da je on tu zakinut i sada, i jos 3 mjeseca i onda nakon poroda, jadan, stvarno ne zelim da godinu dana bude bez sexa… ALI, on se smije i govori da niti ne moze zamisliti da se napali sada, jer mu je to jako cudno, trbuh je velik i smeta nam, njemu nije napeto (a ni meni), ne mogu uopce zamislit kako bi to izveli sada, sami osjecaj da je dijete zivo, zaigrano, da udara, da cuje, da je tu izmedu nas je nekako bljak… ufff…. mozda sam luda, ali takvo vam je stanje kod nas! Nisam valjda jedina?? [sm=zmeden.gif] E htjela sam vas pitati gdje ste kupile krevetice, ormaric za presvlacenje i kadice za vase bebe? Vidjela sam da neke od vas spominju IKEU, ima li jos trgovina koje preporucujete… mi cemo za kojih mjesec dana u ZG vjerojatno po te stvari ali ne znam gdje gledati, voljela bi da ne moram u bas svaki lanac namjestaja uci… Pomozite mi suziti izbor… Sto je jos bitno osim krevetica, ormarica ili komode za robice i presvalcenje bebice, kadice…. ? Kolica cu kupiti peg perego, skoro 100% sam sigurna tako da tu nece biti puno dvojbe, ali ovo ostalo nemam pojma ni sto ni gdje… HVALA NA POMOCI unaprijed! Idem peglati robu sada, ljubim vas sve po reduuuuuu [sm=zz_inlove.gif][sm=zz_inlove.gif][sm=zz_inlove.gif]
|
|
|
|