Pumba -> RE: Jesenske bebe - termin 2014. (30.7.2014 18:52:51)
|
Bok cure moje! [sm=smiley1.gif] Žao mi je da me nije bilo tu prije i češće, stvarno ne znam gdje udaram ljeti, a i bebica je dala svoje, tj trbuh pa sam poprilično umornija nego prije. Kompjuter uopće ne palim, vjerovale ili ne, kako sad svi imamo smartphone-e niti nemam potrebe za paliti laptop, ali ovako tipkati na forumu s mobitela mi se nikako ne da, kad je touch to je osjetljivo, pa se izgasi, pa falim, pa mi zamrzne, ma sve znate... Uglavnom sad sam sama doma nakon dosta vremena, uhvatila laptop u ruke i evo me... Uglavnom nisam vas zaboravila, sjetim se svih po redu i iskreno fali mi naše zimsko tipkanje, niti nisam ljetni tip... Prije svega čitam vas evo zadnjih uru vremena. Tako da sam manje-više sve pohvatala nadam se. Drago mi je da mi rastete, debljate se, uživate u svojim velikim pupima, da su bebice zdrave i vesele... a ove popratne tegobe će proći čim mi ugledamo svoje mrvice... Pregledi su ok koliko vidim, 4d su u toku, shopping akcije svakim danom sve češće, kuće i sobe se pripremaju, bojaju zidovi, sve se čisti i uređuje za nadolazeće prinove, divno [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Ja sam vam super inače, dosta umorna doduše, toliko čak da sam zaposlila ženu za čistiti apartmane, i da ima 2-3 dana minimalno radim. Par sati dnevno, tek toliko da nisam u kući stalno, spavam po 12 sati dnevno ali imam stalno nekoga u posjetama, stvarno mi nije dosadno, ispunjeni su mi dani, društvo, obitelj... počeli su i mene grčevi hvatati pa pijem magnezij (vidim nisam jedina), i pomaže mi, spavanje je isto malo teže nego prije, okretanje, vrtnja, jastuci, mrdanje bebe, uf, ali ajde kako se ne moram rano buditi, ujutro nadoknadim duge noćne sate. Bila sam na pregledu jučer, sve je u redu Bogu hvala, beba je dobro, rastemo, imamo 540 gr, a danas nam je punih 23 tjedana. Ja sam na +7 kg za sad, vidim vi ostale ko manekenke, papajte, nemojte se zezati, moraju bebice jačati [sm=smiley1.gif] Sljedeći pregled nam je 22.8. rekla sam sestri da me naruči ipak koji dan prije 4. tjedna da ne moram toliko čekati, hahhahahahaa [sm=smiley36.gif] Eeeee i još sam zaboravila napisati, dr nam je slučajno otkrila spol djeteta, znate da nismo htjeli mi znati što je, ipak je prvo pa nek je iznenađenje, i dosad se nije izletila niti jednom, ali jučer nešto na brzinu sputila, "e i vi znate spol jel da, evo malog piša." hahahahahah, a mi "NEEEEE!!!, nismo htjeli znati!", ona se jadna ispričavala nakon toga "jao, zaboravila sam da vi ne želite znati, žao mi je, oprostite mi, uf, baš sam brbljava..." hahahaha, ma nema veze, nek je nama pišonja mali zdrav i veseo, ostalo uopće nije bitno... MUŽ JE OVER THE MOON - naravno, ponosan do neba, prvo pa muško, tatin sin. Nije se prestao hvaliti svima okolo, hahahahahaha [sm=smiley36.gif] Ostalo je sve u redu, ne kupam se skoro nikako, do sad nisam stizala, a sad je neko vrijeme grozno, kiša, vjetar, bljak [sm=smiley13.gif] Ovo ljeto je stvarno jaaaako prevrtljivo i ništa se ne može isplanirati ni dugoročno dogovarat. Sve propadne u vodu. Ja sam u fazi gledanja kolica i krevetića, nekako računam da je za robicu još rano, a i imat ću nešto od rodice i prijateljice za početak, sve je relativno novo, i njima su bile prve bebice i to oba dečkića pa mi je čak i žao kupovati to što će mačak moj ionako prerasti brzo.. Uzet ću naravno neke stvari, više za uspomenu i da imamo mi nešto "naše" ali benkice, mediće i te stvarčice koje ćemo najviše koristiti nije loše posuditi ako su u dobrom stanju... Što se kolica tiče čitala sam nešto ovdje i po forumima, pa nisam baš previše sigurna što bi... Uglavnom kupit će nam krevetić i kolica moji i muževi roditelji, mislim mi ćemo kupiti, oni će nam dati novce, nismo još ništa izabrali točno... Za krevetić je lakše, bijeli, drveni, da se može na 2-3 razine dizat, spuštat i to je to što je bitno valjda, ništa posebno. A kolica mi se jaaaaako sviđaju Peg-Perego Book Pop-Up i Modular ali su poprilično skupa, doduše šalili smo se ja i muž, kad nam kupuju bake i djedovi što nas briga, hahahahahhaa [sm=smiley36.gif] Prvo unuče i mojima i njegovima, neka se isprse, hehehehee [sm=jezicek.gif] Vidjet ćemo još za to. Ako je netko imao iskustva s takvima, ili sličnima, pliz javite jeste bili zadovoljni. Jeste već odlučili o imenima svojih bebača? Kod nas još postoji dvojba. Puno puuuuuno puno pozdrava mojim "starim frendicama" ovdje na Raji, Pinky, Andydea, Riza, Dacana, vucica i onima kojih nema ovdje a znaju one ko su [sm=smiley1.gif] Naravno i svima ostalim šaljemo pozdrave ja i moj mališan, neka vam budu blažene trudnoće do kraja, divni porodi, brzi i lagani, čuvajte mi se, mazite buše, ko može nek se kupa, odmarajte i sve spremite na vrijeme, nemojte čekati 9. mj za kupovanje i spremanje, mislim da ćemo tada biti prevelike, prelijene i preumorne za trčanje po dućanima.
|
|
|
|