PinkyFunkyBirdy -> RE: Jesenske bebe - termin 2014. (28.7.2014 12:46:15)
|
Evo mene malo nakon svih obaveza koje su me zadesile. [sm=smiley1.gif] Uh ... imam dosta toga za pročitati ... pa krenimo redom. [sm=smiley1.gif] Mama3.put, vidim da si sva u radovima. Samo se nemoj preforsirati ... ti sad budi šefica, a ostali neka rade. [sm=smiley1.gif] Vidim da spominješ da si prva na listi ... ajme kad krenu rađat žene s naše liste ... baš će me trta uloviti. [sm=smiley36.gif] Za sad si mislim da je to još daleko. [sm=smiley36.gif] Ladyinblack, nema veze što si ranije radila OGTT. Nekad ga nisu niti trudnice radile, a sad se redovno kontrolira. Da ti je nalaz bio loš vjerojatno bi ga morala i kasnije ponavljati. Bitno da je sve ok. [sm=smiley1.gif] Marijana, sjetila sam se neki dan slikice koju si stavila iz prošle trudnoće kad su ti svašta naslagali na trbuh ... e, pa i meni je neki dan muž počeo slagati stvari na trbuh. [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] A što ću kad mi raste samo naprijed. Kad mi gledaš siluetu još uvijek imam fine obline i tek kad se okrenem bočno onda se vidi koliku trbušinu već imam. [sm=smiley1.gif] Ali stvarno uživam u njoj. [sm=smiley1.gif] Uh ... tvoji nalazi ne zvuče baš najbolje. Ne kužim se puno u to, ali nadam se da ćeš ti to riješiti samo tako. [sm=smiley1.gif] Pitala si dal nam nešto utrne, e pa meni svaku noć utrne rame i kuk/bok na kojem ležim i onda se par minuta u bolovima okrećem (jer me tada bole prepone i stidna kost) i kad malo spavam na drugoj strani opet me ta počne boliti i sve ispočetka. Budim se tako tijekom cijele noći jedino što na svu sreću još piškim kao i prije trudnoće pa se tijekom noći ne moram zbog toga ustajati (no, samo čekam da i to krene). [sm=smiley1.gif] Kikilina, dal si se uspjela što okupati na moru? [sm=zmeden.gif] Joj, ja bi tako išla na more, ali sad moram zivkati (što nikako ne volim) i vjerojatno je već sve popunjeno, ali nisam zvala ranije jer nisam bila sigurna dal ćemo uopće imati auto. [sm=zmeden.gif] Vidim da super stojiš s kilicama. Pa to sve neke trudnice-manekenke oko mene. [sm=smiley36.gif] Roccoko, nemoj se uopće obazirati na tuđe komentare. Pa to je super kilaža za tvoje tjedne! [sm=smiley1.gif] A veličine trbuha nije bitna sve dok tvoja bebica lijepo napreduje. [sm=smiley1.gif] Pošalji im ječmenac za kaznu. [sm=smiley36.gif] Briciola, super za tvog sad već velikog dečkića! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Vucice, baš mi je drago da ste uživali na 4D. [sm=smiley1.gif] Pojačan iscjedak i sekret iz svih otvora je najnormalniji u trudnoći. Ja od početka imam jak iscjedak dolje pa su mi stalno gaćice mokre, a i nos mi je svaku noć začepljen pa ujutro zvučim kao da sam prehlađena. [sm=smiley1.gif] Ana888 dobrodošla i čestitam na iščekivanju curice! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Dodam te na našu listu sad kad pređemo na novu stranicu. [sm=smiley1.gif] Ja vjerujem da to mirovanje znači da trebaš usporiti i osluškivati svoje tijelo. Vidiš da ti je odmah loše čim se preforsiraš. [sm=zmeden.gif] Ja ti imam u zadnjih par tjedana svako malo valunge. Ne znam zašto se to sad počelo javljati jer do sad sam uglavnom čitala da ih žene obično imaju nakon poroda. No, valjda je to normalno sve dok ništa ne boli. [sm=smiley1.gif] Nama su na trudničkom tečaju rekli da moramo zvati pripadajuće patronažne sestre i to prije termina tako da nas imaju u vidu. Malo mi je to lutrija - nikad ne znaš kakvu ćeš dobiti. [sm=zmeden.gif] No, spominju da ih kontaktiramo ako imamo ikakvih pitanja prije poroda (vezano uz trudnoću ili ako nas nešto brine), a i kad rodimo da dođu pomoći s dojenjem, prematanjem, kupanjem i sl. Vjerojatno to ovisi o mjestu iz kojeg si i kakva je tamo praksa. [sm=smiley1.gif] Raffice, očito svaka ima svoje noćne procedure. [sm=smiley36.gif] Ali još malo i proći će to sve. [sm=smiley1.gif] Zebra, kažu da je to priprema za poslije jer ćeš se tek tada dizati tijekom noći po nekoliko puta. [sm=smiley1.gif] Evo, ja sam vam uglavnom ok. Malo me zakočilo gdje se lijeva noga spaja ostatkom tijela pa ako duže hodam počnem šepati i dosta me žgaravica zeza, ali sve je to još podnošljivo. Kao što sam napisala uživam u svojoj buši i gdje god sam ne propuštam ju maziti čim osjetim da se moj mali dečkić proteže. Već sad vidim da će mi to poslije jako faliti. [sm=smiley1.gif] Neki radovi su gotovi na stanu, ali još neke stvari treba napraviti pa da krenem u shopping punom parom. [sm=smiley1.gif] U planu mi je imati sve spremno do početka 9.mj. jer kako mi dečkić brzo raste brinem da ne urani previše. [sm=zmeden.gif] Ajme, još samo 2 mjeseca i imat ću svoju srećicu u rukama .... ne mogu vjerovati! [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|