PinkyFunkyBirdy -> RE: Jesenske bebe - termin 2014. (22.7.2014 14:08:39)
|
Drage moje okruglice kako ste mi? [sm=smiley1.gif] MissKitty stvarno ste odabrali zanimljivo ime za svoju curicu. [sm=smiley1.gif] Naravno da je najbitnije što ti i muž želite, a ostale ne slušaj. [sm=smiley1.gif] Vidim da većina vas ima radove po stanu/kući. I kod mene su majstori u zadnje vrijeme postali dio inventara. [sm=smiley36.gif] Briciola samo se nemoj ti naprezati. [sm=smiley1.gif] Pusti da ostali rade. Marijana, da, koje su to mučnine? [sm=smiley36.gif] Ajme kad se sjetim kako sam se pitala kad će završiti, a sad još malo i evo naših bebača. [sm=smiley1.gif] Ček, a što ti je ginić rekao za mjehur? [sm=zmeden.gif] I nemoj se brinuti što je na zadak ... moj mali hahar se svaki tjedan okrene malo naglavačke, malo na zadak. Bitno da još imaju mjesta pa se stignu do kraja okrenuti na glavu. [sm=smiley1.gif] Andy moja milena samo uživaj na moru i opusti se maksimalno koliko možeš. [sm=smiley1.gif] Vidim spominjete kontrakcije, ali to uopće ne kužim i ne znam. Moj trbuh je cijelo vrijeme dosta tvrd, a samo kad se istežem znam osjetiti da me kao neki grč lovi u trbuhu, no to je baš kao i kad vas krene grč loviti u nozi ili ruci pa se odmah i smiri. Mislim da je to nije to jer sad su mi trbušni mišići dosta slabi pa kad se protegnem počnu se žaliti. [sm=smiley36.gif] Par puta me znalo prerezati u donjem dijelu trbuha, ali to se svaki put ispostavilo da su crijeva. [sm=zmeden.gif] Dal vas kod tih kontrakcija bole i leđa ili ne? [sm=zmeden.gif] Buducamam, super za ciste! Ajde pa sad možeš malo odahnuti i krenuti s uživanjem u ovom blaženom stanju. [sm=smiley1.gif] Raffice, pa meni te naše kilice ne zvuče tako strašno. To sve ide u službu trudnoće. [sm=smiley1.gif] Zebra, kod posteljice je bitno da nije nisko i da ne pokriva cerviks jer onda nema govora o prirodnom porodu već se mora ići na carski, a dal je visoko, naprijed, iza, desno, lijevo ... nije toliko bitno. [sm=smiley1.gif] Vucice, nemoj prizivati strije! [sm=zz_mstickle.gif] Ne znam kad se pojavljuju, ali znam da ih ne želim. [sm=smiley36.gif] Baš si malo gledam liniju i vidim da trbuh samo raste naprijed, a sastrane gotovo ništa. Još malo i u prostoriju će najprije ući moj trbuh pa 2 koraka iza ja. [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Ja sad svaki dan imam neke obaveze ... danas imam majstore, sutra planiram obići neku rodbinu, prekosutra riješiti nešto za posao, pa moram još do ginićke po uputnicu i vađenje krvi, ... Strašno kako se sve skupi u kratko vrijeme. [sm=zmeden.gif] Ajde još malo i bit ću potpuno posvećena svojem malom dečkiću koji me svaki dan lupa i rasteže. [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|