PinkyFunkyBirdy -> RE: Jesenske bebe - termin 2014. (5.5.2014 15:18:44)
|
Draga mama3.put, mogu si misliti kako je tebi ... meni je prva trudnoća pa čim se ustajem bole me prepone, stidna kost, trtični dio kralježnice ,... ma ko neki stroj kojeg je netko krivo spojio pa se osjećam da ću se raspast na sve dijelove. [sm=smiley36.gif] Ne mogu više brzo hodat, a ako slučajno hodam i pričam uspušem se kao da sam pretrčala maraton. [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Raffice, ja inače imam malo niži tlak tako da ne znam dal je povezano s time. [sm=zmeden.gif] Slikica ti je baš super! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Za kile se nemoj previše brinuti ... to će sve otići poslije. Mene brine više kako ću ih nositi pred kraj jer sam već sad otežano pokretna, a dobila sam možda 2 ili 3 kg. [sm=zmeden.gif] Danas mi je opet žeđ pojačana i jedva dišem od toga koliko tekućine sam dosad već popila. [sm=smiley36.gif] E, da, pitala si za vitamine. Ja sam pila Prenatal od kad pokušavam zatrudniti (znači od prije skoro 3 g.) i radila sam pauze samo kad sam imala spontani (tj. to razdoblje dok sam riješila kiretaže), a nakon toga sam pila samo Folnu (jer je ona najpotrebnija u prvim tjednima trudnoće). Kad sam prešla 12 tt tad mi je ginić rekao neka uzmem Elevit jer ima željezo, a moje je bilo na donjoj granici. Ako se zdravo i raznoliko hraniš te ti je krvna slika bila super ne vidim razlog da bi morala piti vitamine. [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|