PinkyFunkyBirdy -> RE: Jesenske bebe - termin 2014. (7.5.2014 10:13:02)
|
Drage moje, žao mi je da se ne javljam više, ali ludnica mi je na poslu. [sm=smiley13.gif] Andy moja milena, tako mi je drago što si mi ti bolje i što su odnosi sa svekrvom bolji. [sm=smiley1.gif] Draga Marijana, nadam se da si danas bolje. [sm=zmeden.gif] Vucice, ja se mackam s Biobazom iz DM-a i zadovoljna sam. Možeš tražiti popuste za trudnice pa ju platiš 10-tak kn manje. Ja sam ju dobila od frendice kojoj je ostalo te kreme, ali kako sam krenula mislim da ću morati kupiti još. [sm=smiley36.gif] Tek na kraju ću vidjeti dal je pomogla ili ne. [sm=smiley1.gif] Draga bebac, bravo za malo srčeko! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Za lijekove sam pisala na odbrojavanju pa se neću ponavljati. Dodam ti novi datum za pregled. [sm=smiley1.gif] Nicebo, i ja bi na tvom mjestu napravila taj pregled za svaki slučaj. [sm=smiley1.gif] Sretno svim curama koje danas idu na pregled i očekujemo izvještaje! [sm=smiley1.gif] [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Ja sam vam definitivno natekla - gležnjeve više ni ne vidim, a svi zglobovi na rukama ma bole kad ih mičem. Krivac: pizza! [sm=smiley1.gif] Bude mi super fina, ali nakon nje sam jaaaako žedna i popijem užasno puno vode i zatim sam 2 dana kao bumbar. Sad moram do pregleda malo smanjiti unos soli i dovesti se opet u red tako da mi ginić ne prigovara. [sm=smiley9.gif] Ajme, ako mi sol smeta, a i ako mi OGTT pokaže šečer, pa morat ću do kraja trudnoće jesti bljutavu hranu. [sm=zmeden.gif] Kako to da netečenost počinje tako rano? Pa nisam još prošla ni pola trudnoće. [sm=zmeden.gif] A ja mislila da se to dešava tek pred kraj. [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|