PinkyFunkyBirdy -> RE: Jesenske bebe - termin 2014. (29.4.2014 10:47:08)
|
Vucice, moja šefica je puna razumijevanja jer je u zadnjih par godina nekoliko njoj bliskih osoba imalo problema sa zatrudnjivanjem, a i ona se vjerojatno potajno nada da će u budućnosti imati svoju bebicu (kad nađe čovjeka s kojim bi ju imala) pa to sve dosta osobno doživljava. [sm=smiley1.gif] Posao koji radim je takav da uvijek moramo imati nekoga tko bi nas mogao zamijeniti tako da i s te strane nemam problema. [sm=smiley1.gif] Žao mi je da si ti u takvoj situaciji, ali valjda će sve biti ok na kraju. Ipak imam osjećaj da si jako bitna u svom poslu ako te nitko ne može zamijeniti. [sm=smiley2.gif] Draga bebac, ma brzo će drugi utorak. [sm=smiley1.gif] Za mlijeko ti stvarno ne znam. [sm=zmeden.gif] Marijana, pa tvoja buša je prekrasna! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Ali ti si očito neka manekenka i ne znam od kud si ti rodila prvo dijete jer takvu liniju nisam imala od srednje. [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Evo sličice i moje buše (napomena: slikano u subotu ujutro natašte - znači do kraja dana je još veća [sm=smiley36.gif]): http://tinypic.com/r/n6xj69/8 Sretno danas na pregledu! [sm=smiley1.gif] Scarlet, ajde drago mi je da si danas bolje. Drži se! [sm=smiley1.gif] Draga moja Riza, ja sam malo dobro malo me sve boli. Kad ono dolazi blaženi dio ovog stanja? [sm=zmeden.gif] [sm=smiley36.gif] Jučer sam imala skoro poplavu na stanu jer mi je akvarij puko i sva sreća pa sam stigla na vrijeme, no toliko sam se namučila dok sam prebacila svu tu vodu, ribice, pijesak i očistila i oprala sve što se namočilo da me kasnije, a i cijelu noć toliko bolila prepona da sam mislila da neću moći danas stati na nogu. Jutros je malo bolje, ali šepam. [sm=smiley13.gif] Ne znam koliko bol u preponama može utjecati na bebicu i svaki put kad nešto radim se bojim dal to utječe na mog bebača. [sm=zmeden.gif] Sad već jedva čekam sljedeći pregled.
|
|
|
|