PinkyFunkyBirdy -> RE: Jesenske bebe - termin 2014. (8.5.2014 10:20:43)
|
Draga vucice, što si na kraju kupila od kremica za mackanje? [sm=zmeden.gif] Kod mene je nuhalni nabor mjerio već u 11 tt i rekao je da je tako mali da ga je jedva izmjerio - bio je 0,5 mm (vjerojatno jer ga je tako rano mjerio). Radila sam i double test u 15 tt i sve je ispalo ok. Vjerojatno je sve ok kod tvoje bebice, ali da budeš mirnija napravi još neki od ovih testova (kombinirani probir ili double/triple test). [sm=smiley1.gif] Andy, jučer sam malo čitala o tom oticanju u trudnoći i stvarno neke žene zahvati ranije. A, dobro, smanjit ću malo začinjenu hranu i valjda će sve biti ok. Evo, za info ostalima: kažu da je sve normalno dok otiću samo noge i ruke, ali ako počne oticati lice i vrat da je potrebno ići liječniku (tada je uzrok vjerojatno visok tlak pa ga treba kontrolirati). [sm=smiley1.gif] Draga, nemoj se ljutiti na mene, ali često spominješ da misliš da nosiš curicu, ali ja imam neki osjećaj da je kod tebe još jedan dečkić na putu. Baš me zanima dal se varam. [sm=smiley1.gif] Draga Marijana, nekako mi se moj GO čini jako daleko - idem na GO tek tamo oko 12.07. [sm=zmeden.gif] A valjda će vrijeme brzo proći. [sm=smiley1.gif] Joj, a udarci moje bebice su baš predivni. Super mi je kako kad pojedem ili popijem nešto slatko pa se počne često micati. [sm=zz_wub.gif] Bebac, nemoj brinuti za veličinu bebice. Bitno da srčeko kuca i da napreduje. Vidi da su i našoj Andy dosta promijenili termin jer je veličinom bila drugačijih mjera od računice od zadnje menge. To je najnormalnije i bitno da od pregleda do pregleda ne zastaje s rastom. [sm=smiley1.gif] Smatram da bi ti ginić rekao nešto da slučajno nije ok tako da nemoj brinuti. [sm=smiley1.gif] Na početku ti je bebač kao zrno graha i sve ovisi kako ginić uspije uloviti slikicu tako da veličina dosta varira. Sretno u priopćavanju roditeljima i javi kako je prošlo! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Draga scarlet, bravo za tvoju mrvicu i njezino srčeko! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Raffice, i ja već imam strije na guzi od puberteta. Stvarno sam jako naglo rasla i ostale su bijele crte po većini guzova. Ali kako to ja baš i ne vidim pokušavam ih zanemariti. [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] U srednjoj sam se jedne zime bila dosta udebljala pa sam čak dobila crvene strije po sisama, ali kad sam smršavila nestale su i sad se stvarno više uopće ne vide. Malo mi je to čudno jer koliko znam strije ne nestaju, ali ih stvarno nema pa čak i sad kad su sise dosta velike (a nisam tada ničime mazala). [sm=zmeden.gif] To mi je malo i utjeha da će se i ove trudničke povući ako se pojave. Da, baš! [sm=smiley36.gif] Pea, super za tvoju curicu! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Kako su krenuli dečkići baš sam se pitala gdje su nam curice i evo nam jedne. [sm=smiley1.gif] Ima li koja trudnica s naše liste da ne želi znati spol do poroda? [sm=smiley1.gif] Jedva čekam da vidim koliko dečkića i koliko curica ima na našoj prekrasnoj listi. [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|