raffica -> RE: Jesenske bebe - termin 2014. (30.4.2014 22:55:24)
|
Dragee moje jesenske mamicee, tako nas je mnogo.. Tako da prije svega želim dobrodošlicu novim budućim mamicama, i želim Vam školsku trudnoću, ka šta je i ja imam (naravno osim povremenih tegoba koje su podnošljive). [sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif] Andy i Dacana tako mi je žao da te dosadne mučnine još traju, držim Vam fige da Vam uskoro bude sve bolje i bolje. Držite mi se!![sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Pinky možda je stavrno alergija na nešto, iapk je proljeće, nema veze što do sada nisi bila alergična, jer tijelo nam je sad ipak drugačije. Samo se maži laganim kremicama, i pokušaj sa prirodnim (domaćim) čajem od kamilice [sm=smiley1.gif] Ja sam super, imam energije za sto ljudi, šetam jako punoo, kile mi se još ne kupe, i to me malo brine jer ipak sam već ušla u 17. tjedan [sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif] Moj trbuh postaje trbušinaaa i ponosim se s njim, i stalno nosim uske stvari i ističem ga, tako mi je lijep [sm=smiley1.gif] Ne mogu dočekati prve pokrete, i ka manita stalno osluškujem, namištam se, ali još ništa. Bebaču se još ne da pokazat [sm=jezicek.gif]
|
|
|
|