PinkyFunkyBirdy -> RE: Jesenske bebe - termin 2014. (28.4.2014 11:26:54)
|
Draga moja Pumbice, jesi nas pošteno uplašila. [sm=zmeden.gif] Ajde, hB pa je sve ok s tobom i tvojom mrvicom. [sm=smiley1.gif] Žao mi je što ti se sad skupilo toliko stresa i što to prolaziš dok bi trebala maksimalno uživati u svom blaženom stanju i svojoj mrvici koja raste pod tvojim srčekom. Drži mi se i javi nam se s vremena na vrijeme da ne brinemo. [sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif] Da, mi smo rekli rodbini i kolegama na poslu i sad se lakše diše. [sm=smiley1.gif] Marijana, ja ne mogu otvoriti ovaj link što si stavila, a baš me zanima tvoja buša. [sm=smiley1.gif] Draga Dacana, kako si ti nama? [sm=smiley1.gif] Bebac, ja sam dosta imala faze kad bi bila užasno žedna, pa onda opet nebi bila uopće, pa bi pišala svako malo, pa opet razdoblja kad sam mogla izdržati skoro cijeli dan bez odlaska na WC. Probaj piti koliko možeš, a vjerujem da će se to sve s vremenom izregulirati. [sm=smiley1.gif] Za doktore, ja sam ih većinu mijenjala i pravila u Zg su ti da takva da kad doktor ima akciju da prima pacijente možeš se prebaciti (bilo kada). Većina zubara i dr. opće prakse ti primaju početkom godine, ali giniće možeš mjenjati bez problema jednom godišnje (znači svake godine možeš biti kod drugog - mislim da to pravo imaš po zakonu bez obzira od kud si) i to u bilo koje vrijeme AKO prima nove pacijente. Znam da moja soc. ginićka prima nove pacijente cijelo vrijeme od kad sam se ja prebacila kod nje (prije 3 g.) pa i još uvijek iako je toliko zatrpana da svaki put moram čekati barem 2 sata iako trebam samo uputnicu. [sm=zmeden.gif] Za posao ti stvarno ne znam, ali kako se radi o našoj truloj državi ništa me nebi iznenadilo. [sm=zmeden.gif] Možda se javi koja cura koja je prošla slično. Pea, žao mi je što si sve prošla s prvom trudnoćom, ali bitno da je tvoj Luka danas zdrav i veseo dečkić. [sm=smiley1.gif] Držim fige da ova trudnoća bude pravo školska. [sm=smiley1.gif] Scarlet, uh ... mučnine su baš grozne. [sm=smiley13.gif] Drži se. [sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif] Vucice, tebe još zezaju mučnine? U kojem si sad tjednu? [sm=zmeden.gif] Andy, milena, šaljem ti puno zagrljaja uz nadu da si mi svakim danom sve bolje i bolje. [sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif] [sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif] Mene je sad za vikend ulovila neka temperatura (od 37,3 do 37,6) iako nemam nikakvih simptoma prehlade ili viroze i moram vam reći da me malo zabrinulo. [sm=zmeden.gif] MM mi kašlje već nekih tjedan dana, ali nema temperaturu i baš me ovo preplašilo. No, danas mi je bolje (36,7) pa sam ipak otišla na posao. Još me jedino bole očni mišići kad gledam gore, dolje ili sastrane (ali tako mi je od subote). Jedino što me bolilo ovaj vikend je kralježnica i leđni mišići i to me toliko bolilo da sam se zapitala kako ću izdržati tako do kraja trudnoće, no i to je bolje sad kad sam se uspjela naspavati. [sm=zmeden.gif] Poslikala sam svoju bušu u subotu ujutro, ali moram prebaciti sliku pa vam ju tu priljepim. [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|