Pumba -> RE: Jesenske bebe - termin 2014. (25.4.2014 17:47:49)
|
Pozdrav trudnice moje, sve vas ljubim odreda... Najviše moje drage stare trudilice, koje su skupa samnom odbrojavale, plakale i veselile se Pinky, Andydea, bebac24, riza, Dacana, vucica Prije svega želim vam se ispričati što nije bilo ni traga ni glasa od mene zadnjih mjesec dana. Uglavnom meni vam se svašta izdogađalo u životu, obiteljski i privatno tako da sam dobro živa. Nije me bilo uopće u Hrv neko vrijeme, član obitelji mi je teško bolestan, jedna od najboljih prijateljica mi prolazi kroz bolni i nimalo očekivani razvod nakon niti godine dana braka, muž mi je neočekivano izgubio posao ali srećom prije 3 dana je počeo na drugom mjestu raditi, uglavnom ja sam vam bila koma, nisam mogla misliti, raditi ili funkcionirati uopće, samo me bilo strah za moju bebu, toliko stresa, briga, plača i tuge. Užas. Ne daj Bože nikome. Teško mi je pričati o problemima, bolesti i svemu kroz što smo morali proći pa ću vas poštediti mojih tegoba. Samo mi oprostite što sam zanemarila raju i vas drage ženskice koje ste uvijek tu bile za mene. Falile ste mi jako [sm=smiley31.gif] Mislim da vas najviše ipak zanima moja bebe, koja je Bogu dragom hvala, za sad super. Već smo 9+2 danas, srce nam kuca junačko, ja se uglavnom dobro osjećam osim što mi ponekad nešto zasmrdi ili zamiriše bez nekog posebnog razloga. Piškim dosta, pijem dosta, sise me bole poprilično, i već jeans ne mogu zakopčati do kraja. 9.5. idemo na pregled. Samo se molim da moje dijete bude živo i zdravo. Kako ste mi vi cure moje? Nisam vas ni čitala, ni gledala ništa, niti sam uopće u toku. Andy kako si mi ti? Zadnji put kad sam bila tu, bile su one ružne vijesti, nadam se da ste mi i ti i beba super. Mila moja drži mi se, moraš biti jaka. Nadam se da te ne muči više ni povraćanje, i slične tegobe. Čitati ću detaljnije sve čim ovo istipkam. Pomazi mi bušu i budi hrabra kao i uvijek. Pinky mila kakvo je stanje kod tebe? Jesi rekla novosti svojima? Jesu svi presretni? Nadam se da držiš sve konce u rukama ovdje kao i inače. Kolika je beba? Jesi mi debela? bebac24 uspijela sam tamo na odbrojavanju skužiti da si mi trudnica, pa bravo draga!!!! BRAVO!!!! Vidiš da dolazi naše vrijeme. Presretna sam za tebe, ne mogu ti opisati koliko me razveselila ova novost u ovako, za mene, tužna vremena. Samo polako sada, neka te svi čuvaju, maze i paze. Nadam se da nema nekih mučnina, barem ne još. Pusa velika tebi i bebi. Svima ostalima želim što sretnije i ispunjenije dane, što manje tegoba a što više radosti. Čuvajte se trudnice drage, neka vaš muževi paze a vi što više spavajte i papajte zdravo. Idem pokušati pohvatati što se ovdje sve događalo, a moram se javiti i curama tamo na odbrojvanju, s njima sam ipak najviše vremena provela ovdje na raji. Šaljem poljubac svima!
|
|
|
|