vucica -> RE: Jesenske bebe - termin 2014. (25.4.2014 12:05:56)
|
haj curke, vidim da su neke bolje a neke se i dalje pate sa trudnickim tegobama. raffice i ja imam problema sa pristicima, tj sa aknama, luda sam skroz zbog toga, ja mislim da kreme ne mogu bas toliko nastetiti bebama, a sigurno bi i stajala uz njih uputa da nisu za trudnice, ja kupujem od la roche posay liniju protiv akni, gel za umivanje i kremu, malo je bolje zadnjih dana ali inace koma, a bez pudera vise ne izlazim iz kuce andy draga moja vjerujem koliko ti je tesko, i fizicki zbog mucnina i psihicki zbog takvog odnosa u obitelji, ja isto nisam u najboljim odnosima ni sa sveki ni sa sogoricom ali na srecu ne zivimo skupa pa ih ni ne vidjam previse a i kad vidim pokusavam se ne opterecivati previse s njihovim ispadima.. MM je uz mene i "na mojoj strani" pa mi je puno lakse nositi se sa svime, ti draga moja misli na sebe i bebicu to je najbitnije od svega, a ostalo kako bude, ne mozes na sve utjecati i promijeniti neke stvari, budi jaka i nadji utjehu i snagu u svojoj prekrasnoj djecici [sm=smiley27.gif] ja sam jucer tutnula svoju busu muzu pod nos jer stalno prica kako se nista ne vidi, a kad sam mu dosla samo u potkosulji bome se iznenadio da se ipak busa zaokruglila i narasla. veselim se ljeti nabaciti haljinicu i japanke samo neznam sta cu kemijati za posao jer tako sta ne dolazi u obzir, moram se dosta ozbiljnije odijevati, a nesta cu vec smisliti[sm=zmeden.gif]
|
|
|
|