Hubertica -> RE: Jesenske bebe - termin 2014. (23.4.2014 15:23:35)
|
Pozdrav cure, uff mene stvarno nije bilo duuugo... Uspjela bih uletjet za procitat onako u hodu ali nikako napisati koju rečenicu... Junior mi krenuo u vrtić a kako je do sada uglavno bio sa mnom, po povratku iz vrtica pokusavamo mu dat sto vise paznje, ipak je on nasa mala maza, iako moram priznati da je super prihvatio vrtic, rekli su tete da je to jedna od najboljih i najbrzih adaptacija koje su imale...no vrtic nosi i bolesti pa smo nakon tjedan dana zakuhali na 39, pa onda sam i ja bila li-la, pa su me uhvatili neki smeđi iscjetki koji dolaze od tko zna kuda , vjerojatno kapilarice jer nema hematoma ni ničeg drugo sto bi se vidjelo na UZV ali dovoljno da me izbace iz takta [sm=smiley13.gif]... Evo mi laganini u 18 tjednu, bebicu vec povremeno osjecam... Za sada je sve ok, no jos uvijek cekam rezultate Nifty testa, kad smo prvi putata radili nije bilo dovoljno fetalne DNA pa sam ga morala ponavljat i sad opet u fazi iscekivanja i tako 2X po 2 tjedna, ovo mi je najtezih mjesec dana... [sm=zmeden.gif]... Nadam se da ce sve ipak biti dobro, treba mislit pozitivno, zar ne [sm=smiley14.gif].. Pozdrav svim novim i starim trudnicama, uzivajte u trudnoci i ponosno nosite svoje bušiće [sm=nosecka.gif]... do sljedećeg čitanja i pisanja saljem puno pozdrava s mora! [sm=smiley31.gif]
|
|
|
|