PinkyFunkyBirdy -> RE: Jesenske bebe - termin 2014. (27.3.2014 14:04:03)
|
Andy moja milena, tako mi je žao da ti je toliko loše. [sm=smiley13.gif] Dal ti pomogne kad podrigneš? To je meni pomagalo tako da svaki put kad bi osjetila navalu mučnine popila bi gutljaj, dva obične Jamnice, podrignula se ko prase [sm=smiley36.gif] i odmah bi mi bilo malo lakše. [sm=smiley1.gif] Ne znam zašto, ali Donat Mg mi nikako ne odgovora. Nisam skoro ništa podrigivala po njemu, samo me napuhivao i nije pomogao s probavom. [sm=zmeden.gif] Sad za probavu koristim ujutro čašu šumećeg Mg-a, a navečer nakon večere voćni jogurt i nekako se ustabililo, jedino što bi cijelo vrijeme mogla podrigivat i ispuštat vjetrove. Grozna sam. [sm=smiley36.gif] Ja sam primjetila da želudac dosta stvara naviku pa ako uspiješ otkriti što ti malo pomaže probaj s time svaki put malo odgoditi povraćanje i vjerujem da ćeš za par dana manje povraćati. [sm=zmeden.gif] Tako sam ja ona 2 dana ostala raditi od doma i malo mineralne, malo slanac, malo sam legla svaki put kad bi mi se mučnina pogoršala i želudac se smirio. Drži mi se draga! [sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif] Sretno curama koje sutra imaju preglede! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
|
|
|
|