MISSMAVEN -> RE: Jesenske bebe - termin 2014. (25.3.2014 10:01:54)
|
Pinky, mislim da nisam napisala, zaboravila sam. Nalaz je bio super, sve je u redu. Vidiš ja sam to išla u 11 tjednu.... Ne znam, meni je drago da je to iza mene. Meni je ginekologica rekla da pošto je nalaz uredan, da više neću morati ići. [sm=zmeden.gif] Nisam vas zaboravila draga Pinky, kad nestanem, to znači da me pojeo posao, ali mislim ja na vas, bez brige. I mislila sam baš na tvoj pregled![sm=smiley1.gif] MarijanaC feather ja sam užasno nestrpljiva prije svakog pregleda, stresno je to, na svoj način. Ali ipak na kraju u 99% slučajeva ispadne sve super. Tako da držim fige, javite! Ps: već ste to prošle, jeli vam zato baš lakše ili teže? [sm=metulj.gif] Pumba kad sam čitala na trudilicama, vidjela sam da već dugo čekaš ovo, kao i većina nas ovdje. Baš mi je drago da si s nama tu. Koliko vidim, termin pada na moj rođendan [sm=smiley36.gif]. Mogu ti samo reći da se opustiš i uživaš skupa s nama iz dana u dan. Opet tmurni dani, baš mi ide na živce. Ja ulazim u 13ti tjedan, olakšanje, nekako mislim da je prošlo ono kritično. Trbuh se već lagano vidi, ali onako malo, kad se zagledaš. Dobila sam 3 kile....Jel to previše u prva 3 mjeseca, inače sam mršava? Kako vi stojite? Šaljem vam pusu [sm=zz_wink.png][sm=sloncek.gif][sm=nosecka.gif]
|
|
|
|