RE: Jesenske bebe - termin 2014. (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> Razgovori u očekivanju (djeteta)

Poruka

Pumba -> RE: Jesenske bebe - termin 2014. (25.3.2014 16:00:27)

MarijanaC super da je sve proslo u najboljem redu, Bogu hvala!!! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] DIIIIIVNOOOO, bas divno. Sad samo uzivancija do kraja [sm=duda.gif]

missmaven vec je proslo toliko vremena?? Pa sjecam se kad si nam zbrisala s one liste trudilica, brzinom svjetlosti, hhahahaha [sm=smiley36.gif] LIJEPO da se trbuh vec lagano vidi. I ja to jedva cekam. I eto ti ga, mozda bas za tvoj rodjendan i rodim, hahahahha. Samo da sve bude u redu, kukavica sam i stalno sam u nekom strahu, ali valjda je to normalno. SRETNO i tebi sa bebacem, neka bude lijepa, ugodna i skolska trudnoca do kraja [sm=bravo.gif]

Andy dobro kaze Pinky, nemoj ici do samih granica slabosti, ako ne budes dobro nemoj puno cekati, odi na hitnu, zao mi je da imas takve mucnice [sm=smiley13.gif] Ali isto je lijepo da te muz i cure paze. DIVNO [sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif]

MarijanaC -> RE: Jesenske bebe - termin 2014. (25.3.2014 16:21:17)

Hvala vam drage na preljepim rijecima [sm=bravo.gif] taj nuhalni nabor me bas brinuo a kad ono sve ok. Mi mame uvijek previse brinemo. Joj tak sam sva uh uh.
Mamice ostale kad su pregledi? Jeste vidjeli svoje ribice?
Andy joj meni je isto tako bilo 6tj. Povracanje i po par puta dnevno. Jednom se srusila. Malo infuzije dobila. Sve mi to prezivimo ali je definitivno tezak period. Meni je bilo ponekad muka dignut se iz kreveta.
Meni osobno pomagao caj od narandje i djumbira,lizalice od djumbira (imas ih u apoteci ali su skupe ali je zato internet put recepata za home made lizalice) i limunada i limun ko jabuka. To mi je ponekad dane spasavalo. Jer iako ima ona da je najbolje ujutro pojesti slano,meni je i to znalo izletiti vanka svjetlosnom brzinom. Nadam se da ce vam brzo proci i da cete moci u potpunosti uzivati svakodnevno u trudnoci.
Romela prvo odite srceko vidjeti pa onda jer ako je beta niska jos vise cete se zbedirati

roccoko -> RE: Jesenske bebe - termin 2014. (25.3.2014 18:51:59)

Evo i mene sa pregleda, kaže G a koja živahna bebica!![sm=jezicek.gif]
Sve je super odgovara točno 12 tj kako i je, vidi se sve kako ručicama hvata nožice ma predivno!
Tako sam odahnula i sad sam tako sretna!![sm=bravo.gif]
Sada ćemo najbližima i obznaniti vijest a i već se trbuščič počeo vidjeti ipak mi je gruga trudnoća i mršava sam pa se baš primjeti!
Kao da mi je tek sad došlo u glavu da stiže druga bebica!

Nadam se da je i ostalima prošlo sve ok javite nam!!

MarijanaC -> RE: Jesenske bebe - termin 2014. (25.3.2014 19:04:03)

Roccoko tako i sama. Do sada su znali roditelji, braća i sestre i sada polako možemo svima reći. Isto imam trbušak hh, znam da su večina napuhnuta crijeva ali s obzirom da je dr danas rekla da je bebolini 10cm veliki a ja inače imam samo 158cm i 54kg onda se to odmah vidi. Mene je samo strah jer me počeo rez od carskog od prve trudnoće malko s vremena na vrijeme boljeti. Kažu da je sve ok, da nema cisti ni hematoma i da će vjerojatno boljeti kako se maternica širi. Ali što je tu je. Nije da sam imala izbora s tim carskim [sm=smiley13.gif]

roccoko -> RE: Jesenske bebe - termin 2014. (25.3.2014 19:29:13)

MarijanaC drago mi je da ti je sve super prošlo na pregledu, reci mi kada si imala carski?
Ja sam prije 15mj i za sada me ne boli a danas mi je Grekla da ćemo pratiti rez na maternici kako se bude širila!

feather -> RE: Jesenske bebe - termin 2014. (25.3.2014 19:35:34)

Eto i mene s pregleda. Obzirom da sam u 7.tjednu, pregledala me samo dirajući, potvrdila trudnoću, ali nije napravila ultrazvuk, pa drugo ne znam.
Naručila me opet za dva tjedna (8.4.).
Draga Romela, drži se, možda je beba jednostavno kasnije začeta? Nadam se da će sve biti u redu.
A svima vama koje str danas imale preglede i dobile lijepe vijesti, čestitam![sm=bravo.gif]

feather -> RE: Jesenske bebe - termin 2014. (25.3.2014 19:43:24)

Missmaven, moram reći da mi je sve stresnije nego u prvoj trudnoći. Mislim, tada sam samo mislila na trudnoću, a sada ne mogu maknuti s pameti što se sve može dogoditi. Možda zato što sam tada puno manje znala o svemu, a sada...
Draga Pumba, čestitam! i ja sam čitala trudilice, ali nisam se imala hrabrosti priključiti. Tako su mi često bile suze zbog svake razočarane žene, a onda i zbog mene. No, sad smo tu i želim i ostalim trudilicama da nam se pridruže.

MarijanaC -> RE: Jesenske bebe - termin 2014. (25.3.2014 20:39:19)

Roccoko ja sam ti imala carski 01.03.2012. Znaci prije dvije godine i mjesec dana. A sad sam trudna 12+2. Rez sam po sebi nije veliki,malac je imao 4kg i do sad mi zaista nikad nije radio probleme. Ali sam se bas zabrinula kad me presjeklo u njemu odmah u panici zvala doktora da me boli i onda ispalo da me rez boli. Nadam se da nece precesto, ne zato kaj nemogu durati bol nego me to svaki put prepadne da nije nesto ozbiljno. Ja ti to osjetim onak kao kad strgnes flaster pa zapece i onda boli. Samo laj od flastera prestane a ovo drzi neko vrijeme.

MarijanaC -> RE: Jesenske bebe - termin 2014. (25.3.2014 20:40:47)

Feather cestitke. Nadam se da cete uskoro napraviti uzv i vidjezi srceko. Zelim vam ugodnu i mirnu trudnocu.

Romela -> RE: Jesenske bebe - termin 2014. (25.3.2014 21:13:02)

beta je 24 373 sto odgovara 6 i 7 tt! kao i uzv.
ne znam,vidjet cu u cet dal se dupla,sto bi stvarno bilo ravno cudu :(

MarijanaC -> RE: Jesenske bebe - termin 2014. (25.3.2014 21:23:37)

Draga Romela iskreno neznam sto da ti kazem :( Nadam se da ce ipak sve biti ok i da ces imati bebicu... skupa s tobom jedva cekam petak da vidimo sto ce dr reci. Molit cu se za tvoju bebu i za tebe i drzati fige ove dane da bebek zivne i da ta beta skoci i da u petak srceko lupa 140 na sat :)

Briciola -> RE: Jesenske bebe - termin 2014. (25.3.2014 22:17:57)

Drage cure!Da vam se napokon javim.Nakon pregleda ujutro sam trčala na posao.Bilo me jako strah iako je ovo treći pregled.Uglavnom,sve je super prošlo,nuhalni nabor odličan,srčeko i svi organi su super.Jedino je po veličini mrvica tjedan dana veća za svoju dob.Po ultrazvuku je velik kao je13 tjedan a ne 12.Iako je od početka malo veća bebica.Rekla mi je G da ćemo zbog toga za mjesec dana vidjeti je li porod tjedan dana ranije.Stalno gledam slikice.Sad sam mirnija. Romela Mislim da ti je bolje pričekati do petka.Znam da je teško ali brzo će to doći.

Briciola -> RE: Jesenske bebe - termin 2014. (25.3.2014 22:22:25)

Ajme Romela,ispričavam se,tek sam sad skužila da sam preskočila cijelu 13-tu stranicu.

MarijanaC -> RE: Jesenske bebe - termin 2014. (25.3.2014 22:27:59)

Briciola drago mi je da je sve super :) Vidim da smo isto trudne.hh [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Neka ti je i dalje super trudnoca a bebice neka samo rastu i budu zdrave :)

vucica -> RE: Jesenske bebe - termin 2014. (26.3.2014 7:52:40)

jutro drage moje, bas je lijepo procitati da pregledi prolaze u najboljem redu, a u petak ce nam to javiti i nasa Romela, svi smo uz tebe i molimo za tvoju mrvicu.

meni su pocele lagane mucnine, zapravo jos nisam ni sigurna jel si ih umisljam ili mi stvarno dodje muka haha, ma sve cu pregrmiti samo da sve bude ok sa bebicom, jedva cekam prvi pregled da bar malo odahnem.

Pumbice mi idemo u skoro u isto vrijeme na pregled, sjetit cu te se dok budem u cekaoni [sm=smiley36.gif] i nadam se da cemo imati lijepe vijesti za napisati na raji poslije pregleda.

Andy draga ja ti nemam nikakave savjete protiv mucnine ali samo ti mogu reci da sam uz tebe i da se drzis i sto vise pazis na sebe, i da jedes da nebi previse oslabila. Djecica i muz su ti divni, pa ces lakse sve ovo pregrmiti [sm=smiley31.gif]

Pinkyce kako ti stojis s mucninama, jesu kod tebe prestale?

Hubertica -> RE: Jesenske bebe - termin 2014. (26.3.2014 7:53:48)

Evo nakon 3 godine i ja se bilježim sa terminom 28.9.2014... [sm=bravo.gif] ...

MarijanaC -> RE: Jesenske bebe - termin 2014. (26.3.2014 8:52:14)

Vucica sretno na pregledu. Sve mi majke izdrzimo. Probajte sa ovime sto sam rekla,meni je zaista paliko :)
Humbeta cestitke!! Neka prodje sve u najboljem redu i da imate pravu skolsku trudnocu.

Riza -> RE: Jesenske bebe - termin 2014. (26.3.2014 9:49:25)

curke drage! svima koje su odradile pregled čestitke na malim zdravim mrvicama [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]...
Humbeta...dobro nam došla [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

mi smo danas 12 tj+5dana....bebica je 58mm...raste i lijepo se razvija..Bogu hvala....srčeko kuca snažno i energično [sm=zz_inlove.gif]. Sretna sam. Pomaknuo nam je termin poroda na 03.10.....sljedeći pregled 22.og Travnja....

kako ste trudnice? Puse velike svima!

Riza -> RE: Jesenske bebe - termin 2014. (26.3.2014 9:56:27)

aha...ovdje sam ja i napisala da je termin 03. hehe...kod mene u onoj aplikaciji na mobu piše 04.pa sam se potpuno 'zmotala'. [sm=smiley36.gif]

Pinky....onda ne moraš ništa mijenjati [sm=smiley4.gif][sm=smiley4.gif]

MarijanaC -> RE: Jesenske bebe - termin 2014. (26.3.2014 10:01:39)

Riza cestitke [sm=bravo.gif] tako je i nama rekla da imamo velicinu za 13+1 jer je 64 veliki ali drzimo se onog sigurnog dok se svi doktori ne usuglase. Haha
Sve neke velike bebe ove godine. Baby boom velikih beba. Ali ce nam biti lijepo roditi.hh

Riza -> RE: Jesenske bebe - termin 2014. (26.3.2014 10:20:06)

hehe... MarijanaC....nadam se će porodi proći što lakše.....iako mene je toliko strah da se to ne može riječima opisati. prvo kako sam reagirala na termin poroda je bilo ...'prebrzo' [sm=smiley36.gif]....tolka sam kukavica [sm=smiley9.gif][sm=smiley9.gif][sm=smiley9.gif]

MISSMAVEN -> RE: Jesenske bebe - termin 2014. (26.3.2014 11:53:44)

Pumba, da... kako sam došla, tako sam i otišla [sm=smiley36.gif]. Volim misliti da ste mi vi donijele sreću. A i ja vama :) Ja sam ti isto jako velika kukavica i hipohondar, onda možeš misliti kad se to dvoje spoji! Ma užas, jedva čekam da rodim i da mi kažu dijete vam je zdravo, možete doma. Ta vožnja doma to će bit najljepša vožnja ikad [sm=bravo.gif] Ali, nekako vjerujem u moć ljudskog razuma. Čitala sam dosta knjiga o tome, nevjerojatno je koliko ljudsko razmišljanje ima utjecaj na stvari koje nam se događaju. Nevjerojatno je ljudsko tijelo i ljuski mozak. Pa si mislim, škodit ne može, svaki dan si kažem, biti će sve u redu, ja zdrava i bebica zdrava. Tako probaj i ti, vidjet ćeš, moć samouvjeravanja je veće nego što misliš ;)

Marijanac i Riza, čestitam na uspješnom pregledu, sve zvuči kako treba biti.

Feather na tebe se odnosi isto što i na pumbu :) Samo be happy. Ali znam, danas smo pretrpane informacijama, i ispada da svaki siptom nosi neku groznu boleštinu, a da uvijek postoji šansa da sve pođe po zlu. Ali ja se opet tješim, koliko žena je rodilo savršeno zdravu djecu dosada, zašto ne bi ja?

Hubertica dobro došla! :)[sm=duda.gif]

Uglavnom drage moje trudnice, dani idu, mi se sve više brinemo, ali zato bar ovako virtualno imamo jedna drugu da se tješimo..... Htjela sam vam danas unijeti pozitivne energije i da pronađete neki svoj mir i optimizam, jer sve će biti u redu. Pusa svima[sm=sloncek.gif]

MarijanaC -> RE: Jesenske bebe - termin 2014. (26.3.2014 12:17:53)

Riza ja sam prvo rodila prije dvije godine. Kako se porod priblizavao vjerovala ili ne ja sam se sve manje bojala. Na 29.2. sam bila pod tusem kad me zabolilo. I zaista sam mislila da su lazni trudovi jer sam imala jos 8 dana do poroda (pazi ti mene nadobudnu) i zaista me nisu boljeli jako. Dosla sam nakon 3h u bolnicu i oni meni kazu trudovi na 15min i otvoreni 4 prsta,cini se da cete danas upoznat svoju bebicu. Ja sva presretna a i dalje ne kuzim da idem roditi. Nakon 36h i dalje stojimo na 4 prsta i na 9min. Drip daju;gel daju i ono nista. Onda me uhvatio strah. S obzirom da sam vec predugo bila bez plodne vode,malcu je srceko usporilo i na hitni carski. Dok su me vozili tresla sam se od straha. Na kraju je sve proslo savrseno,taj carski nije bio tako strasan a i onih 36h je proletilo za cas. Malac je imao 4kg tako da iskreno ni neznam kako bi ga istisnula van na svojih 158cm i 68kg (koliko sam imala kad sam dosla roditi). Ali to stvarno sve prodje brzo. Ovoga me nije strah,voljela bih jedino da rodim prirodno....ali ako to nebude moguce,nema veze. Glavno da beba bude dobro a ja cu se oporaviti od svega :)

Riza -> RE: Jesenske bebe - termin 2014. (26.3.2014 12:47:26)

Miss.....zar ne da je lijepo imati ovakvu podršku ovdje od toliko dragih žena kojima nikad nije teško pokloniti lijepu riječ jedna drugoj. [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
Marijana...pa stvarno si se ti namučila sa prvim bebačem[sm=smiley6.gif]. Hvala Bogu pa je sve prošlo u savršenom redu. [sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif]

MarijanaC -> RE: Jesenske bebe - termin 2014. (26.3.2014 13:53:20)

Glavno da je on sad ovdje i da je veliki i da zafrkava punom parom. Ali nista manje ni ne ocekujemo od njih.
Jedva cekam da prolete ovi mjeseci i da dodje novi harambasa ;)

Slazem se s curama. Predivno je imati nekog poput vas. Ko se veseli dobrim nalazima, ko place s vama,ko je uvijek tu savjetom i tko prolazi isto ko i vi pa se mozete "tjesiti". Hh Svaka vam cast zene moje! Carice ste do kraja svemira i natrag!

Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sljedeća stranica >   >>