MISSMAVEN -> RE: Jesenske bebe - termin 2014. (26.3.2014 11:53:44)
|
Pumba, da... kako sam došla, tako sam i otišla [sm=smiley36.gif]. Volim misliti da ste mi vi donijele sreću. A i ja vama :) Ja sam ti isto jako velika kukavica i hipohondar, onda možeš misliti kad se to dvoje spoji! Ma užas, jedva čekam da rodim i da mi kažu dijete vam je zdravo, možete doma. Ta vožnja doma to će bit najljepša vožnja ikad [sm=bravo.gif] Ali, nekako vjerujem u moć ljudskog razuma. Čitala sam dosta knjiga o tome, nevjerojatno je koliko ljudsko razmišljanje ima utjecaj na stvari koje nam se događaju. Nevjerojatno je ljudsko tijelo i ljuski mozak. Pa si mislim, škodit ne može, svaki dan si kažem, biti će sve u redu, ja zdrava i bebica zdrava. Tako probaj i ti, vidjet ćeš, moć samouvjeravanja je veće nego što misliš ;) Marijanac i Riza, čestitam na uspješnom pregledu, sve zvuči kako treba biti. Feather na tebe se odnosi isto što i na pumbu :) Samo be happy. Ali znam, danas smo pretrpane informacijama, i ispada da svaki siptom nosi neku groznu boleštinu, a da uvijek postoji šansa da sve pođe po zlu. Ali ja se opet tješim, koliko žena je rodilo savršeno zdravu djecu dosada, zašto ne bi ja? Hubertica dobro došla! :)[sm=duda.gif] Uglavnom drage moje trudnice, dani idu, mi se sve više brinemo, ali zato bar ovako virtualno imamo jedna drugu da se tješimo..... Htjela sam vam danas unijeti pozitivne energije i da pronađete neki svoj mir i optimizam, jer sve će biti u redu. Pusa svima[sm=sloncek.gif]
|
|
|
|