PinkyFunkyBirdy -> RE: Jesenske bebe - termin 2014. (31.3.2014 9:10:14)
|
Mali.cro super za pregled i za malo srčeko! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Marijana, meni ne pobjegne mokraća, ali sam primjetila da mi pobjegne iscjedak ponekad kad kihnem. [sm=zmeden.gif] Probaj raditi Kegelove vježbe - to bi trebalo pomoći. [sm=zmeden.gif] Andy moja milena, joj tako mi je drago pročitati da ti je malo bolje i da te mama malo pazila i mazila. [sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif] Nadam se da će ti sad pa nadalje biti sve bolje i bolje. [sm=smiley1.gif] Kad si već spomenula keksić, i ja sam jednu noć iskoristila svog mužića. [sm=smiley36.gif] Vucice, zašto odmah misliš loše. Ja sam primjetila da mi je neke dane bolje, a neke gore tako da to ništa ne mora značiti. Evo, danas mi je opet jako muka i sve si gledam kad će to već jednom prestati. Ovaj vikend sam probala jesti zdravo: puno voća, ali samo mi se kiselina dizala od sve te zdrave hrane. Tako da sam danas opet krenula s klipićem. Primjetila sam i da sad par dana imam povremeno kao lagane grčeve (što nisam imala čak ni na početku) pa me zanima dal to može biti vezano uz to što sad posteljica preuzima glavnu ulogu i što bi se maternica trebala malo podići? Vi iskusne mamice, dal se to i vama dešavalo? I ponekad osjetim bol u jajnicima, ali to sam primjetila da mi se ponavlja svaka 2 tjedna (možda moje ciste pucaju) pa me taj dio ne zabrinjava. Dal ste vi što gassy? [sm=smiley36.gif] Ja sam nenormalno. Koja hrana bi trebala pomoći protiv nakupljanja zraka u crijevima? [sm=zmeden.gif] I, kolike su vam buše? Moja je već velika. [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|