PinkyFunkyBirdy -> RE: Jesenske bebe - termin 2014. (1.4.2014 10:46:54)
|
Drage Vucica i Pumbice, sretno danas na pregledima! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Vidim da blabli spominje suhe šljive, a Andy DonatMg, ali ja sam vam valjda neko čudo prirode jer te dvije stvari me samo uuuužasno napuhuju i imam strašne vjetrove od njih. [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Joj, blabli, ja jedva čekam da dođem s posla i da skinem traperice i opustim bušu. [sm=smiley36.gif] Hubertica draga nemoj brinuti. Ima nas tu više koje su na žalost doživjele spontani, ali moramo razmišljati pozitivno. [sm=smiley1.gif] Bit će sve savršeno, vidjet ćeš. [sm=smiley1.gif] Super za vrtić! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Andy, milena, bravo za papicu i piće od kojeg ti nije muka! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Ajme, pa kako si uspjela da ti se do 16.tt ne vidi trbuh?!? Marijana, znači tvoje mučnine su gotove. Ah... da bar i moje stanu. Jučer mi je bilo baš loše i stalno osjetim želudac kao da sam ga pokvarila, ali navečer me baš jako uhvati i mučnina i bol u želucu i žgaravica. [sm=zmeden.gif] Draga Riza, znači dijelimo iste strahove. [sm=smiley1.gif] I slične vjetrove. [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Ma, bitno da naše bebice rastu, a ovo ostalo će se valjda smiriti s vremenom. [sm=smiley1.gif] Čitala sam da bi se od 12 tt trebao smanjiti pritisak na mjehur, ali ja imam osjećaj da meni to tek kreće. Baš sam neka čudna biljka. [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|