ikaaa -> RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas? (17.7.2014 18:28:52)
|
evo i mene malo...... vruće je...... ali neka barem malo sunca nakon one kišurine...... teić draga Jan je prepreprepreslatki, gledala slikice sva se rastopila... ti se već šetaš.....joj ja ne mogu iščekati da guram kola[sm=zz_bounce.gif].... vepikice maleni ima suuuuuuupač friz....ma slatkiš mali...... a za tulume po noći ma sad će on kad dođe kući spavati ko pravi....[sm=smiley1.gif] sretnaz žao mi je zbog malene i guze..... ma proći će ti osipi....bitno da je ona tebi za 5[sm=bravo.gif] penelopi draga držim ti figice da izdžiš još malo a onda nek smotuljak ide vanka kad hoće......[sm=smiley1.gif] crazy draga samo mi se opusti...a doktori ko doktori vaqljada kakav im je dan nekad pretjeraju ali ipak nervira me to kad se tako ponašaju i znaju samo prati dobro..... draga držim fige da to krene što prije i da brzo riješiš..... pomalo samo užžžžživaj...tako treba draga...... tapika, ma ko šiša tepih....bitno da je tuta tu i da je to krenulo....i duda..... a porod kako si napisala, sve stoji.....i da ti se još potrefi dobar ginić i super babica.... tko sretniji od tebe.... a bubat mora.... pripremile se za najgore sad sve su preživjele valjda ćemo i mi..... drži se......[sm=smiley1.gif]..draga ali skidam kapu, dvoje u buši i još trebaju van..... junakinjo naša[sm=smiley20.gif] [sm=smiley16.gif] lanchi i banbina [sm=zz_wavespin.gif] evo ja danas oprala zavjese, prozore..... malo odspavala.....kupila male male balerinke, crvene i ljubičaste sa bijelim točkicama.... nisam mogla odoljeti i takoc sqad pijem zakašnjeli magnezij..... curke meni ginić ništa nije rekao kad da prestanem piti.... ja evo jučer preskočila, pa si sve mislim da sad ga pijem svaki drugi dan...... valjda mi neće ništa biti, milsim pijem ga od početka trudnoće ako se nije zamltalo dole i zbetoniralo kak treba onda stvarno, strah me da to dole nije u željeznom i betonskom stanju previše[sm=smiley36.gif]..... eh da dali koju svrbe bradavice, mene svbe za poludit.....[sm=zz_cold.gif]
|
|
|
|