CrazyPuppet -> RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas? (15.7.2014 22:35:42)
|
ja opet odradila šetnju i par puta po stepenicama gore dolje do 3. kata... nemam mira, ležat ću sad kad odem "spavat" muž mi je za ništa, izživciran nekom situacijom na poslu, i niti hoće šetat sa mnom ni ništa, jučer mi fino objelodanio da neće u rađaonu, iako smo i tečaj prošli... [sm=zz_frown.png] ne znam hoće li mi uopće i dat da rodim na stolčiću ako nema njega da me pridržava, a glupo mi je zvat nekog drugog, tipa njegovu sestru ili rodicu iako su mi se ponudile, jer jednostavno nije to taj nivo intime kao što je između nas dvoje... tako da ću izgleda sve odrađivat sama, glupo mi ga prisiljavat kad znam da mu se od tih stvari diže želudac, što ću... da sam bar prije to istjerala na čistac, pa da sam angažirala neku doulu [sm=smiley13.gif] Tea, Jan spava na trbuhu ili na leđima? možda je to uzrok hrkanja, iako nisam nikad čula da bebe hrču, možda uskoro i sama saznam kako to zvuči [sm=smiley36.gif] a i može biti da mu je nosić malo začepljen, nebi bilo čudo nakon ovog smotanog vremena super mi je nova slikica, iako malecna [sm=smiley1.gif] već je pravi mali dečko [sm=smiley31.gif] drage moje, odoh ja pod tuš i u krevet, nadat se da će se konačno noćas pokrenut stvari laku noć, pogotovo vama nespavalicama [sm=smiley1.gif] puseeee
|
|
|
|