Ulala -> RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas? (18.7.2014 14:15:58)
|
DD drage moje, CRAZY koji šok !! Nemogu vjerovati da je nakraju to problem. Ali isto tako znam zene koje su rodile djecu s tolikom kilazom, normalno, ne mora odmah znaciti carski, nemoj odmah tako gledati na sve to. Drzim fige da sve krene prirodno ili barem inducirano, bilo kako samo da izbjegnes carski, ali ni to nije strasno. Kako god sretno i javljaj nam se s novostima. Jel ce te to ovu Nedjelju zadržati ili? VICTORY draga i tebi sretno, saljem pozitivne misli da krene sve kako treba. TEA smatram da nije bitna odjeca kod maticara niti opcenito za svadbu, sve su to neke norme koje su nam nametnute, a ja sam oduvijek volila odskakati od normalnog, sto god da obuces, bitno je kako se osjecas u tom trenutku i da bude posebno, barem nama zenama u glavi [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Kako nam je Jan prosao na vaganju? Gledala sam slikice, maleci je prekrasan, ajme jedva cekam i jaaaa ! [sm=smiley1.gif] TAPIKA nasmijala sam se sa stradalim tepihom i svim pehovima koje dozivljavas zbog odvikavanja, ali barem ce ostati neke lijepe uspomene za prepricavati [sm=smiley1.gif] Inače ja sam danas bila na ctg-u, kaze vidi se aktivnost maternice ali sve je to super, bitno da je bebi dobro unutra, i uzeo mi bris za streptokok, u srijedu su nalazi, drzite fige, a u petak pregled. Anchyloo i NJanjica su nas zaboravile..[sm=zmeden.gif] Marissa kakva je situacija kod tebe?
|
|
|
|