RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas? (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> Razgovori u očekivanju (djeteta)

Poruka

ikaaa -> RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas? (16.7.2014 14:39:57)

pozzz, [sm=zz_wavespin.gif]
evo da se malo javim...bila jučer kod ginića, bris je super od strepkokoka[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]..tako da mi je pao kamen sa srca jedan veeeliki.......
vepikica draga čestitke od [sm=smiley27.gif]...... DOBRODOŠAO MALI LUKA [sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif]
draga žao mi je jako što si mi se namučila[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]...ali kako si sama rekla sve se to zaboravi kad pogledaš svoju bebicu kraj sebe..... nadam se da ćeš se brzo oporaviti i da će mali Luka papati ko pravi....[sm=smiley31.gif]
crazy pa ti još u komadu..... drga dobro kaže tea a da ti lijpo legneš, nogice u zrak, i laganini možda bih bebici bilo čudno pa bih htijela vanka....
teić ma samo hrabro Jan će lijepo napredovati...ma to kažu da je normalno da bebice u početku variraju na težini...malo opadnu, pa za tjedan dobiju duplo..... ali ono najbitnije je da su tebi šavići ispali....hmmmmmmm rekla ti da to mužić provjerio..... hmmmmmmmm sumnjiva si ti nama[sm=smiley36.gif][sm=smiley1.gif][sm=jezicek.gif]....

Ulala -> RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas? (16.7.2014 14:43:41)

LANCHI veliko [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] za tebe i Niku. Vjerujem da je vrijedno svake boli kada znas da je maleni dobro nahranjen, tako ni ja necu prezat ni pred cim i forsirat cu to dojenje dokle god ide i ne dodem u zivotu opasnost [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Jedva cekam pricu s poroda, jel koliko mi se cini rekla si da nije bilo toliko strasno, pa da nas malo utjesis. [sm=smiley1.gif]
CRAZY od kojeg datuma je lavic, ja uopce nisam gledala na taj horoskop, a sad kad si vec spomenila..
PENELOPI brzo cemo mi na red doci, razlika u terminu nam je jedan dan, a i tvom i mom maleckom se nesto pozurilo [sm=smiley36.gif] Ja sam rekla od 25. pa nadalje neka ide van kada god hoce, dotada neka se jos odmara dok mama ne obavi sve sto treba, tako vidim i tebi najbolje odgovara [sm=smiley1.gif]
Ja neznam listu uredit pa ako neko ima volje i vremena, neka ucini to.. Zao mi je sto su nam se zene javile i odustale, zaboravile nas. Meni je cak i ovako virtualno predivno iskustvo dijeliti sve ovo s vama i na neki nacin sam se jako povezala a sad nek mi kaze neko da nisam normalna, briga me [sm=smiley1.gif]
[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] svima ...

CrazyPuppet -> RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas? (16.7.2014 16:36:52)

Ulala od 23.07. je Lav
Ikaa, ma od sad samo sve 4 u zrak, danas sam se opet preforsirala, bila na pregledu u bolnici, jer sam mislila da će to možda krenut i da će me zadržat, ali ništa od toga, nego me dr. samo ispilao da zašto sam uopće došla tamo, što nisam išla kod svoje ginekologice. Osjećala sam se baš jadno, još sam tamo dopješačila, misleći da ću pokrenuti trudove, kad ono ctg ne pokazuje ni najmanji trudić. neću se više forsirat, nešto me lagano bolucka, oće li to-neće, nemam pojma... briga me više... samo se bezveze zamaram s time, zato i ne kreće.

PENELOPI -> RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas? (16.7.2014 17:14:05)

ikaa bravo za nalaz. crazy i ja sam trebala prvo imat raka i na kraju se rodila mala tvrdoglava lavica, i sad opet cekamo lava. Ulala, ma ja ti imam vec dugo osjecaj da cu prije vremena roditi zato sto je stalno nisko ali opet nebih htjela bas prerano pogotovo da obavimo rodendan od malene. Bit cu najsretnija ako izdržim do slijedeceg vikenda onda cu bit 38 i mislim da cu biti opustenija.

vepikica -> RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas? (16.7.2014 17:49:57)

Ja citam citam i nadam se da ce Crazy uskoro objavit sretnu vijest, al nista! Huuuh, nama je termin u Lavu bio, mi presretni (da se rodio 2 tj.prije jos bi bio lav), ali ne...on je bas htio biti rak :-p hehe.. Ma neka. Tesko mi je malo tipkati jer je Luka uglavnom staalno na cici, al pratim vas! :))
Hvala hvala hvala sviim na cestitkama i lijepim zeljama. Jos se osjeti zatezanje od sivanja, ali sve ce to proc tj.vec prolazi... On mi je sladak totalno! Danas sam pitala muza kad cemo drugo radit :-pp

Luka je odlucio bit nocni tip, pa nocima partijamo plakanjem...tako da cijeela bolnica lijepo zna da je on tu. Proslu noc nismo oka sklopili, al zato dan uglavnom prespava pa tu nadoknadimo. Hehehhee :))
Navodno sutra idemo doma tj.to cemo znati sutra nakon djecjeg kupanja pa ako i dalje bude sve ok... Ufff... Jedva cekam doc u svoj krevet i namjestit se u nas jastuk za dojenje :-p hehehe...

Ispricavam se sto se uvaljujem sa svojom pricom, a vas zanemarujem, ali sva sam si u tome sad a mobitel staaaaalnooo zvoni. Huh.
U svakom slucaju, citam vas i zelim srecuuu :-****

CrazyPuppet -> RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas? (16.7.2014 19:27:31)

Vepikica, baš mi je drago da ste dobro i da uživate [sm=smiley1.gif] brzo ćete se uhodat u neki ritam i ići će to ko od šale [sm=smiley1.gif]
a mali je presladak [sm=smiley27.gif]

sretnaz -> RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas? (16.7.2014 19:42:08)

I ja vas čitam i baš kad namjeravam pisati, nešto uleti, ili N treba jesti ili K treba jesti, ili ju trebam presvući, ili npr mi trebamo jesti [sm=smiley36.gif] Uglavnom, dani nam prolete, mm i ja smo umorni i premalo spavamo i pitam se koliko godina će to još trajati.

Vepikica, čestitam na malenome Luki!!! [sm=sloncek.gif][sm=darilo.gif][sm=duda.gif][sm=sloncek.gif][sm=metulj.gif] Žao mi je da ti je porod bio takav, ali istina je kad vidiš svoj mali smotuljak sve je nekako lakše. Ali za tjedne je baš velika beba, tako da nije loše da je požurio van.
Drage moje... do sada vam je svima porod bio ne baš lagan... ali da vas utješim, drugi put će biti puno bolje [sm=smiley1.gif] Vidite da je meni ovaj drugi bio neusporedivo brži i lakši.

K super spava i jede, i ne plače puno, a po noći zna odspavati i 6 sati bez buđenja, ali svejedno premalo spavam jer tu je i N pa se bavimo i s njim, i navečer kad on zaspi imamo još za čistiti i spremati kuću.
Danas smo imali i prve goste s poklonom za K. Došli su jedni susjedi sa kompletićem iz cartersa i to za 12 mjeseci. Super mi je to kad donesu ljudi odjeću za stariju bebu, a ne ovo maleno koje za čas prerastu. Imam puno robice za nju, ali ovi veći brojevi su naravno više istrošeni jer u to vrijeme dijete ili puže ili hoda, a i jede drugu hranu pa se uprljaju.

Crazy valjda će se pokrenuti nešto ovih dana.

Ikaa, super za nalaz! Vjerujem da si odmah opuštenija.

Bambina, jesi li spremila torbu? Bolje ju imaj spremnu, možda se dogodi da ti zatreba za 2 dana, a možda tek za mjesec dana. S vremenom ćeš možda u nju nešto dodati ili izvaditi, ali glavno da je bar najvažnije unutra.

Meni je inače žao da i ne šetamo baš sa K. Jednostavno ne stignemo. kad je imala dva tjedna išli smo se prošetati po Korzu, a trebalo nam je valjda 2 sata da se pripremimo. Treba uzeti sve za N, pa sve za K, i onda se ona još pokakala i tako to potraje. U ponedjeljak sam išla na policiju po potvrdu po prebivalištu i malo smo prošetali, ali smo morali žuriti doma da N ruča i da ga stavimo u krevet.

bambina27 -> RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas? (16.7.2014 19:47:55)

Ikaa super za nalaz[sm=bravo.gif]. Meni još uvijek nitko nije radio taj streptokok tako da ne znam da li je to obavezno,iako bi voljela da budem sigurna.

Crazy svaki put kad dođem tu očekujem novosti od tebe,ali bebacu se bas ne da van. Samo ti uživaj,doci ce vrijeme kad ce krenuti pa makar bio i lavic [sm=smiley1.gif]

Vepikica Luka je presladak i drago mi je da se super oporavljas,bitno da ste vas dvoje dobro i da želim vam da sutra idete doma.

Lanchicaa [sm=bravo.gif] za Niku i dojenje,drago mi je da je super prihvatio cicu.

Ja sam danas pokupovala uglavnom sve stvarčice za bolnicu pa polako pakirati torbu za nedaj Boze :)))

bambina27 -> RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas? (16.7.2014 19:52:39)

Sretnaz bas super da ti je K.tako dobra beba,vjerujem da imaš obaveza i sa N. ali opet je lakše kad ova mala bebica ne place non stop. Meni je mala bila dijete za poželjeti pa me svi plaše kako je nemoguce da i drugi put dobijem tako divno dijete. Ja se već pripremam za nespavanje [sm=smiley1.gif]

Tea2803 -> RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas? (16.7.2014 20:25:45)

DD drageee moje [sm=smiley27.gif]

Ikaa [sm=smiley31.gif] bas mi je drago za nalaz,mora da si presretna [sm=bravo.gif]
[sm=smiley13.gif]Da vidjet cemo u petak koliko je dobio na kilazi [sm=bravo.gif]
Hihi jooj stvarno nisam tako dugo imala takvu zelju za seksom a sad hihi [sm=smiley36.gif] ali opet me strah jos,nekako je ta rana jos svjeza,,nista jos 2 tjedna sigurno [sm=smiley13.gif]

Ulala [sm=duda.gif] je prekrasna ,, super slikica [sm=bravo.gif]

Crazy kakav je to pak doktor?? Toliko si presla termin a on tebe j... u zdrav mozak (pardon na rijecniku iznerviralo me to) pa mislim ne mogu vjerovat.. I opet ti pjesacis ooooo zenoo [sm=jezicek.gif] nasmijavas me sad vec [sm=jezicek.gif]

Penelopi drzimo figice da izdrzis onda ma da znamo da budes [sm=smiley1.gif]

Vepikicaaa [sm=smiley31.gif] Luka je prekrasan ko bombon je slatki [sm=smiley1.gif] punooo mi se mazite i saljem puno vibrica da sutra idete domeka u svoje gnjezdo ;)) kako je tata reagirao kad je vidio sina [sm=smiley1.gif]

Sretnaz bas mi je drago sta ste vas troje super i sta K prespava i po 6h po noci [sm=bravo.gif]

Lanchii bravo za N i ciku ;)))

Bambina [sm=bravo.gif] sad se spakiras i cekas draga [sm=smiley36.gif] kad je pregled??

Drage mi danas opet bili u setnjici na sat i pol,,isli mama i tata kod maticara da zakazu vjencanje [sm=smiley36.gif] ali pola papira nismo imali,,poput preslika osobnih od kumova,,stvarno nisam znala da to traze..ali barem smo se nasetali J je spavao ko klada ;))
Sad cekam da mi se americka pita spece pa malo klopati [sm=smiley36.gif]

Puseeee [sm=smiley1.gif]

bambina27 -> RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas? (16.7.2014 21:54:55)

Tea svaka ti čast na tolikoj šetnji,a Janu je sigurno bilo lijepo kad je tako spavao ;)
Znaci ubrzo bude feštica kod vas [sm=bravo.gif]
Danas sam sve pokupovala,moram samo do mame po neku prikladnu torbu da to potrpam i ja spremna. Danas sam bas srela poznanicu koja je babica u Petrovoj pa je rekla da me željno očekuje Haha. Ja nisam bas tako sretna kao ona,ali ipak jedva čekam da upoznam svoje malo zlato. Pregled mi je slijedeći petak pa cemo vidjeti situaciju [sm=smiley1.gif] Bitno da sam ja spremna,a mozda mi i ne zatreba narednih mjesec dana i vise [sm=smiley36.gif]

Pomalo -> RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas? (17.7.2014 8:33:42)

Jutro cure.. ja kako je ovaj moj na godisnjem samo gustam, izleti,setnje, kupanje, rucak, vecerice..Romantika prije bebe.. I bas mi je lijepo, moje zlato se javlja sve vise, al mislim da nisam ni blizu otvaranju ni trudovima..U pon kad se vratim u realnost perem robicu i spremam torbu..Zasad samo uzivam..I naravno, citam vas..Crazy drzim fige da krene...[sm=smiley36.gif]

CrazyPuppet -> RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas? (17.7.2014 8:51:12)

Pomalo, ajme super da uživaš, iskoristi sad to i napuni baterije :)
Tea, [sm=bravo.gif] za vjenčanje, jeste odredili datum? ako imaš upita oko administracije, samo reci, meni je još sve friško :)
meni više ništa nije jasno, jučer cijelo popodne trudovi, cijelu noć trudovi, ustala sam oko 4 i fino ja to lagano prodišem na lopti, ispao čep, osjećam otvaranje i sve se nekako posložilo, no čim je otkucalo 6 sati, sve prestalo [sm=zmeden.gif] pa ja više stvarno ne znam što se dešava... bilo mi je glupo ići u bolnicu jer još to nisu bili oni ozbiljni trudovi da nemoš govorit... vidjet ću još što će se događat preko dana, ali sam taaaako neispavana više da mislim da ću se samo zavalit u kauč i ubit oko, valjda ću skužit kad krene... "rađam" već tjedan dana [sm=smiley36.gif]
žao mi je što ni jutros nemam novosti [sm=zz_frown.png]

sretnaz -> RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas? (17.7.2014 10:21:17)

jutro!
Već sam umorna a tek je 10. MM i N su otišli na more. Bolje da ne pričam kakva je strka bila ujutro. Ali sad je malo mir. Upravo se K najela pa mi je sad na ramenu i podriguje i bljuca [sm=smiley36.gif]
Prije dva dana je njena guza bila bolje, a sadd se opet dosta crveni, Ah, osjetljiva je... vjerojatno na mene. A i N ima osjetljivu kožu. Ima ogromne fleke od komaraca po sebi.
Crazy, znam kako ti je. Slično je bilo i meni. Nadam se da će ti krenuti pravilni trudovi.
POmalo, samo ti uživaj [sm=bravo.gif] Uživat ćeš i poslije, ali lijepo je ovako prije rođenja malo guštati.
Tea, kad će fešta?

TaPikapolonca -> RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas? (17.7.2014 11:06:59)

Jutro cure! (zapravo dan!)
Hm.. Odakle poceti. Lijepo je citati sve nesto lijepo... Rodjenja, vjencanja...
Sretnaz zao mi zbog guze.. Da nije problem u kremi?
I Tea nasla haljinu? Kako lijepo!
Crazy zao mi zbig trudova, ali ja bih raduje tako polaki nego da me u bolnici ubiju....
Ja sam za otpad! Uglavnom se vucem... Vise ne lupaju agresivno.. Nemaju mjesta. Oba su na glavu. Sve me boli.. Nisam znala da postoje neki dijelovi tijela! Sutra doktorici... Na pregled!
Izbacili smo dudu i vec 2 noci spavamo bez nje... Odvikavanje od pelena... 1. Popisan tepih. A i ja nasla kada treba jrenut s velikim oromjenama. Danas nismi nis jos popiskili....
Sretno svuma! Pusa!(

CrazyPuppet -> RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas? (17.7.2014 11:36:21)

ahahaha, a Tapika... jesam ti lijepo rekla da makneš tepihe [sm=smiley36.gif] ja sam se malo zanimala za bespelenaštvo i cijelu tu stvar oko ranog odvikavanja od pelena... i čitam po forumima zgode i nezgode... svi fino kažu da treba maknut sve iole vrijednije stvari koje bi mogle stradat :D kažu da kakanje uglavnom skuže brzo, ali pišanje je priča za sebe. ali samo hrabro i nemoj odustajat. mogu mislit kako ti je s dvije bebe u buši... a probaj odmarat koliko možeš, neka ti netko uskoči malo.
Sretnaz, i tebi bilo tako kažeš... i kad je napokon krenulo? i onda još težak porod, jelda? ajme meni [sm=smiley13.gif]

Tea2803 -> RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas? (17.7.2014 11:59:37)

Jutroo drage [sm=smiley31.gif]

Hiiiii jeste me nasmijale tj.ja nisam dobro valjda objasnila situaciju [sm=smiley36.gif] ici cemo se vjencati samo kod maticara,da to obavimo prije krstitka tako da ce festa biti za krstitke [sm=smiley36.gif] a svadbu smo mislili pravit iduce godine i to je opet upitno [sm=smiley1.gif]
Bili smo jucer da odredimo datum ali kazem nismo imali sve papire,,jucer navecer su nam kumovi donjeli presliku osobne,a danas je mm otisao u poreznu u Sisak (jer je on od tamo) da prijavi J na sebe,pa cemo vjerovatno sutra zakazat nase "vjencanje" [sm=jezicek.gif]

Bambina Jan je uzivao u setnjici evo sad sam isto bila s njim vani na terasi pila caj a on pajki u kolicima [sm=smiley1.gif]
Super za poznanicu [sm=bravo.gif] Petrova je dobra nemas se kaj bojati..svi su bili ljubazni ako si i ti prema njima,,
Znaci sljedeci petak [sm=bravo.gif] u kojem ces tad tjednu bit? Mora da jedva cekas uzv i vidjet [sm=duda.gif]

Pomalo bravo na gustanju !!! Tako treba ,, uzivaj [sm=smiley1.gif]

Crazy [sm=jezicek.gif] kak si me nasmijala haha radas tjedan dana hihi [sm=smiley36.gif] draga sta vise reci,,svi ocekujemo kad ce tvoja roda doci [sm=smiley36.gif] mora da joj je guzva u prometu [sm=smiley36.gif]

Sretnaz bas krasno za M i N oni su otisli uzivati neka blago njima [sm=smiley1.gif] a ti i K uzivate u miru [sm=smiley1.gif]
Nadam se da ce K guza biti brzo bolje [sm=smiley1.gif]

Tapika neznam za haljinu [sm=smiley36.gif] osjecala bi se glupo da kod maticara obucem neku svecanu haljinu hihi [sm=smiley36.gif]
Draga opce nemogu zamislit kako je rodit dvije bebe,tesko je jedno a tek dvoje ... Nadam se da ce ti biti brz i lagan porod [sm=smiley1.gif]
Bravo za dudu [sm=bravo.gif] a popiskio se na tepih hihi [sm=smiley1.gif] bude vec ,, da hii nasla si pravo vrijeme [sm=smiley36.gif]

Drage J je nocas sat vremena plakao,,jadnicku su se usta tak tresla jos je i suze pustio [sm=smiley13.gif] baka ga je dosla malo smirit ,, bio je ljut isli smo mu poremetit ritam spavanja,cijeli dan prespava i onda od pola 2-6 bdijem nad njim,,pa smo ga odrzavali malo budnim od 20-00 ,, isli smo ga i kupati oko pila deset uzivao je,pa je papao oko 22:45 i onda od 23-00 je plakaoo [sm=smiley13.gif] i onda se opet po svom terminu digao u 1:19 i kakao i trazio cicu i tako sam ga ostavila u krevetu jer cim bi ga digla odnjet u kinderbet se probudio,,tako da smo u ratama spavali u mom krevetu [sm=smiley1.gif]

Pusicee ;)

TaPikapolonca -> RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas? (17.7.2014 12:13:43)

Crazy ja sam se s malim otvarala 3 tjedna.krenulo oko 36 tjedna. Navecer bi legla i onda bi poceli bolovi, grcenje... Ali nisam pila magnezij. Vec napisala da sam na redovni pregled dosla 6cm otvorena u 39 tjednu i direkt u radjaonu.. Nazalost... Cini mi se da cu se ovaj put otvarat u predradjaoni... Tako da ne znam sto ti bolje.. Potrpit doma ili se tamo mucit na dripu... Kada te ulove ne ides vam dok ne rodis!

Pa onda ti i ne treba haljina Teic! Bitno da je tebi ugodno! Cestitam od srca! A ce vam dat krstit ako niste u crkvi vjencani?

Tepih stradao mamin... Kod nje sno dok nas muz ne pobere. Za sada se drzimo. Popiskili se u kahlicu. Svakih sat vremena sjedi na njoj... Cemo vidjet. Odusevile me dude. Samoinicujativno ih je pustio...Uf!

Dve bebe-sekiram se samo radi dojenja... A onda kada se rode sta bude ce biti! Jucer kupili spavacu... Imat cemo gdje spavat pa je sve super!
Sto se tice poroda... Imam mantru.. Boljet ce ali ce i proc... Briga za miseke nece dok ne krepam! Ne bi bilo normalno da nije tako... Jos samo normalan doktor i babica... Oba su na glavu vjerojatno ce biti vaginalni... Uf... Sve super!

sretnaz -> RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas? (17.7.2014 14:40:51)

Mislim da je bolje pretrpiti doma. Pisala sam da sam prvi put nakon više sati trudova i krvarenja došla samo 2 cm otvorena, pa sam ih pitala da li mogu doma i vratiti se i išla sam, s time da sam potpisala da idem doma na vlastitu odgovornost. Vratila sam se nakon cca 4-5 h u rodilište i bila sam otvorena samo 1 cm više. Crazy, taj moj prvi porod nije baš bio lagan, ali nije bio ni strašan, jer nije bilo dripa, ni guranja ni širenja na silu. Vjerojatno bi požurivali da je CTG bio loš ili slično. Ali, kod svakoga je drukčije i nema pravila.
Tapikapolonca, nadam se da će ti dojenje uspjeti. Teže je sigurno, ali bar da par mjeseci uspiješ. Ali rasti će i biti veliki bez obzira na mlijeko koje daješ :-)
Tea, a kako ide kod tebe s dojenjem? Daješ dohranu i dalje? Meni je N tako znao biti budan i plakati oko ponoći i onda sam ga znala držati preko dana malo više budnim i s vremenom je lijepo spavao po noći. pa probaj i ti. presvučeš ga, malo ga masiraš, pa okreneš na trbuh itd... i s vremenom će više spavati po noći.

bambina27 -> RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas? (17.7.2014 14:56:08)

Tea,prošli tjedan smo bili na UZV tako da sada samo pregled,biti ce punih 37tj. Uzv mi je radio Trutin,ti si isto išla kod njega? Mislim koliko je pouzdan sto se tiče procjene težine?
Jan je sada na kobinaciji cica u adaptirano? Ja sam mislila da uopce neću uzimati bocice,ali sam jučer ipak kupila jednu ako nam ne bude išlo dojenje. ;)

Sto se tiče vjenčanja,obuci sto te volja. Možeš i svečanu haljinu ako te to veseli,ma bitno da vama bude lijepo [sm=smiley1.gif]

TaPikapolonca svaka čast na volji,uz dvije bebe u buši još i odvikavanje o pelena. Držim fige da sto prije svladate :))

Crazy vjerujem da te ovo čekanje izluđuje,ali ja se isto slažem da je bolje ovako doma polako,nego u bolnici na indukciji. Nakon prvog iskustva ne bih si to željela još jednom.

TaPikapolonca -> RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas? (17.7.2014 15:18:38)

Ma znam... I ako ne bude islo dojenje nije smak svijeta. Ovaj moj je sada na velicini robe za cetverogodisnjaka a ima 2;5. Probat pa sto bude...
Ma isla ga odvikavat jer mu je guza stalno znojna i zalio se da ga svrbi i bilo mi ga zao! A sto bude....uvijek mogu vratit pelenu...
Bilo je lijepo dok nije bilo jako toplo!

Tea2803 -> RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas? (17.7.2014 15:21:04)

Tapika bas tak ne treba mi haljina a mislim da cu umrjet od smjeha ,, prijatelji koji su se nedavno tak vjencali kod maticara kazu kad su ulazili su pustili im onu pjesmu za vjencanje i onda nq brzinu nes rekli i kad su izlazili van opet su pustili tu pjesmu [sm=jezicek.gif] zamislite ja cu ziher krepat od smjeha [sm=smiley36.gif]
Hoce dati ce samo ce nam ocitat bukvicu da smo u grijehu [sm=smiley36.gif]
[sm=bravo.gif] za dudu i kahlicu [sm=smiley1.gif] hihi stradao tepih i to mamin [sm=smiley36.gif]
Tapika drzim fige za dojenje [sm=smiley1.gif] nadam se da ce ti biti uspjesno [sm=smiley1.gif]

Sretnaz dohranu dajem 2-3 puta dnevno ostalo je na cici,,nekad se dobro najede i odspava tri sata,a nekad je trazi svakih sat vremena,sutra idemo na vaganje pa cemo vidjeti koliko je dobio sa tom dohranom i cicom,,jako voli biti na cici bas mi je smjesan kad je pocne trazit po zraku [sm=jezicek.gif]
Probat cu evo bas je sad budan a inace je u ovo doba spavao [sm=smiley1.gif]

Bambina koliko ti je procjenio trutin tezinu? Meni je pogodio ,, procjena malome je bila sa 36+5 3420 a roden je 37+5 3590 ;)
Ne volim ja svecane haljine [sm=smiley36.gif] obuci cu tuniku i tajice i cipele na petu i tan tan tan tan neka pjeva kolko oce haha ;)

Pusice

TaPikapolonca -> RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas? (17.7.2014 15:24:30)

Ful sam se od pocetka sa hranjenjem trudila ulovit ritam 6-10-14-18-22-02-06... U 7 mj. Prespavalu ono u 02. Sa godinom smo poceli spavat bez budjenja iskljucivi u svom krevetu i od tada smo bili kod mame i tate 3 x-kada smo bili bolesnu. To ful ivisu od dijeteta do djeteta. Jos je s nama u sobu...biti ce show kada ga stavimo u njegovu sobu... Uf! Tata ce spavat s njin vjerojatno. Ja s piikavcima!

bambina27 -> RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas? (17.7.2014 15:28:15)

Tea sa 35 je imao 2730g,on i Zlopasa su rekli da je super i da odgovara dobi. Rekao je da izdrzim do 37 pa onda nema frke,a to ti najbolje znaš ;)
U svakom slučaju obuces nesto udobno za tih par min,ja glasam za tajice i tuniku[sm=smiley1.gif]

CrazyPuppet -> RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas? (17.7.2014 15:34:38)

Tea, zašto ti je čudno bit u svećanoj haljini za vjenčanje? pa ipak je to vjenčanje... [sm=smiley1.gif] a i haljina bu najbolje pokrila sve kritične zone nakon poroda [sm=smiley1.gif] ne mora to biti vjenčanica, ali da se ipak osjećaš posebno :)
iako s dragim živim već 3g, ipak mi je vjenčanje bio baš poseban dan, za koji sam se baš pripremala i uložila puno truda... nekome je to možda bezveze, ali i nama i gostima je bilo baš super :) mi smo odmah u crkvi, jer sam znala da ako budemo samo kod matičara, a u crkvi kao "poslije" da na kraju u crkvi nebi nikad obavili... organizirajte si sve zajedno s krstitkama, to bude ti puno praktičnije, nego organizirati 3 odvojene stvari
ja sam sad kuma na vjenčanju u 9.mj. pa isto već kombiniram što i kako... ja bi neku crnu dugu haljinu [sm=zz_bounce.gif]
a sa svojom vjenčanicom sam čuda izvodila, morala je biti svilena, pa trči u zg po materijal, jer u zadru baš i nema, pa onda nosila u međimurje krojačici i odlazila svaka 3tj iz zadra gore na probe, onda kad je bila gotova, nosila je u biograd jednoj ženi koja ju je oslikala s ružama, i onda još prije vjenčanja na konačno sužavanje. štaš, svaka budala ima svoje veselje [sm=smiley36.gif]
a s Janom budite uporni, ionako je to neizbježno da mu se malo prilagodi ritam spavanja, brzo se oni priviknu [sm=smiley1.gif]

Tapika, eto bar je s dudama išlo lagano... [sm=smiley1.gif]
[sm=bravo.gif] za spavaću
a porod, hehe, ma ja mislim da ćeš ti to obavit ko od šale... :) glavno da su oba na glavu pa neće carski [sm=bravo.gif]

Sretnaz, slažem se oko odlaska u bolnicu, muž me jučer 3x htio odvest, ali nisam htjela dok ne počne prava stvar. digla sam se iz kreveta jer se nisam mogla nikako udobno namjestiti, otišla u dnevnu, upalila sviječice, jer mi je svjetlo bilo prejako, i fino sam na lopti lagano prodisavala trudove uz laganu glazbu. Kad ne budem mogla govorit od trudova, onda je vrijeme za bolnicu... Ali si me utješila s time da je i tebi bilo tako u serijama, jer sam se već uplašila da nešto nije u redu sa mnom.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  87 88 [89] 90 91   Sljedeća stranica >   >>