Tea2803 -> RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas? (14.7.2014 19:46:32)
|
AAAAAAAAAA LANCHIIII DRAGA CESTITAM NA RODENJU MALENOG NIKE [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Nema me dan i pol i vidi ovoo napokon draga i ti docekala svog smotuljka [sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif] uzivajte mi i mazite i pazite mi se pusaa najveca [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] Bas mi je drago da je sve dobro proslo i cekamo te sa pricom kako je Niko dosao na svijet [sm=smiley1.gif] VEPIKICA dragaa sretnooo ako vec nije gotovo [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] zelim ti brz i lagan porod draga [sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif] Ikaa draga drzim figice da je nalaz super [sm=smiley1.gif] bas super sta se uspijes naspavati,samo pajki dok mozes [sm=smiley36.gif] Crazy onda mi navijamo za 16.07 [sm=smiley36.gif] Evo drage moje mi smo bili kod pedijatrice i uglavnom moramo mu malo davati dohranu,,pao je jos na kilazi,kaze dijete vam je gladno mama morate mu malo dati ,,, i tako sta da vam kazem stavljat cu ga na cicu dok god cu imat mlijeka a dohranu cu mu davat 2-3 puta po danu kako su me savjetovali,u petak opet na vaganje da vidimo ima li pomaka,,[sm=smiley13.gif] sta cu ,, kak je tak je necu da mi je J gladan [sm=smiley13.gif] drage hvala na podrsci za dojenje puno mi je to znacilo i jos uvijek znaci,dojit cu ga dokle god cu imati mlijeka .. eto to je uglavom to ;) Joooooj jos ne mogu vjerovati da je Lanchi rodila a i Vepikica vjerovatno ;)) [sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif] Crazy i Victory cekamo na vas drage moje [sm=smiley27.gif] Victory jel pijes jos magnezij? Meni je na kraju savjetovao da ga prestanem piti da sve ide kao prirodnim tokom ,, i islo je 2 tjedna prije [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Crazy javiiii see kako je bilo na pregledu,,ako te nisu mozda ostavili [sm=smiley36.gif] Ika kako si se provela na rockasu ? [sm=smiley1.gif] Jesi se napapala ledenog vjetra [sm=smiley1.gif] jaoo sline mi curkale citajuci o mom najdrazem kolacu [sm=jezicek.gif] Jos malo draga moja i ti ces isto svoju princezu imati u narucju [sm=smiley1.gif] Tapika eto izgleda bice tako ,, koliko si imala jos mlijeka poslije,tj.koliko si dojila sa dohranom jos? Ulala draga nemoj biti ljubomorna [sm=smiley36.gif] uskoro ce i tvoja [sm=duda.gif] vani [sm=smiley1.gif] Samo vama trudnice da vam kazem da uzivajte jos u lupkanju bebe u busici,koliko god jedva cekali svoje smotuljke toliko fali opet nakon poroda to lupkanje .. nekako samo cekas kad ce te udariti a ono nista,,ma da imas prave udarce pored sebe koji su prepreprekrasni ali jednim dijelom fali ti biti trudan,barem meni [sm=smiley1.gif] jest da je mnogoo ljepse kad je on pored mene da me ne shvatite krivo [sm=smiley1.gif] Eh opali meni svi konci curke moje MM je to strucno pogledao dolje [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Tapikaaa odusevila su me kolica [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Pusee drage javim se jos ide mama papati dok J pajki [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|