victory -> RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas? (26.6.2014 10:43:44)
|
Jutro cure, evo ja postala prava pava spavalica, sad sam tek digla, skuhala si kavu i uživam uz donat Mg [sm=smiley36.gif] Jučer ste se raspisale i sve sam vas pročitala ali kak imam memoriju ko kokoš sve sam već zaboravila :// Samo sam se poistovjetila sa nekom od vas (mislim Lanchica) jer i ja sve živo zaboravljam, osjećam se čak malo i tupavo. ne znam gdje mi je novčanik, neki dan nađem hrpu neplaćenih i neotvorenih računa u nekoj ladici, šta rade tamo i otkud su tamo Boga pitaj!! Luda sam ženska ali dobro, nije tak loše bit malo ni lud, dobro je da nisam dugo radila, jer mi posao zahtjeva ful koncentraciju. :) Tea, nadam se da je krvarenje i sukrvica prošla :( Mene je toga strah, ne znam zašto ti državni doktori (uvijek ih dijelim na državne i privatne) tako grubo ko na traci rade.. mislim u pitanju su nečija tijela. prvitani se nauzimaju novca ali meni je svaki pregled trajao 45 min, mislim, toliko uz savjete i razgovor i objašnjavanje. a ovi u roku od 2 min sve riješe.. ne znam kakvi su u Vinogradskoj ali bojim se te grubosti :( Sretnaz, Emy, [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Ja i dalje držim figice he he :))))) Javljajte se TaPikaaaaaaa, pa draga gdje si ti nama? Izdrži još malo sa svojim bebuškicama.. Vjerujem da ti nije lako, ali proći će 4 tjedna, meni je na zadnjem pregledu isto rekla 4 tj a već je 2 prošlo tak da leti to vrijeme. Ako ti je teško ma lezi ženo i odmaraj.. sigurna sam da bude došao koji dan kad se budeš osjećala super pa sve uspiješ obaviti, ako već nisi. Preseljenje?:((( Joj to zaista ne volim, pogotovo sa malim bebicama :( Uf...
|
|
|
|