Lanchicaa -> RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas? (24.6.2014 11:09:24)
|
Dobro jutro, okruglice! [sm=smiley1.gif] Evo mene konačno nazad... Naporan je bio vikend bez muža i s tom bratovom krizmom... Bilo je lijepo, ali izmorila sam se k''o životinja [sm=smiley36.gif] Jučer smo išli poobavljati neke stvari u grad, za telefone, u banku i tako to, dok sam još u komadu... Pročitala sam skoro sve postove, ali dok sam došla do zadnjeg, zaboravila sam one prve, tako da više ništa ne znam [sm=smiley36.gif] Jedino što cijelo vrijeme imam na umu... Tea, što se tiče streptokoka, već sam dvaput napisala, valjda ti je promaklo... Bris na streptokok nije rutinska pretraga u trudnoći, tj. nije obavezna. Ja sam pitala svoju ginekologicu i rekla mi je da će mi ga uzet ako hoću, ali da nije to neophodno i obavezno jer streptokok prirodno živi u sluznici grla i nosa, a ne u rodnici, tako da su jaaaako male šanse da se dolje raširi... Ako pitaš doktora, vjerojatno će ti reć isto i uzet bris ako budeš tražila. Sve koje idete danas na pregled, ili u rađaonu, SRETNOOOO!!!! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
|
|
|
|