CrazyPuppet -> RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas? (26.6.2014 12:40:27)
|
GRRRRR opet mi ode post... [sm=smiley35.gif] Tapikapolonca drago mi je da si se konačno javila [sm=smiley1.gif] inače, nisam dosad čula da patronažna dolazi prije poroda... možda ste ipak vi u RI malo razvijeniji, imate i kadu za porod u vodi [sm=smiley1.gif] a selidba, mogu samo reć da mi te milo, ja sam podstanar već 10g, i selila sam se već puuuno puta i to je takav stres, da mi se već na samu pomisao pada u nesvjest... žao mi je što te to dočekalo ovaku trudnu, i to još kad se loše osjećaš... fino ti organiziraj vojsku pomagača i samo nadziri situaciju :D a kad sve stvari spakiraš na jednu hrpu, nećeš moći vjerovati koliko toga ima, vjeruj mi [sm=smiley1.gif] Tea, nedaj giniću da te forsira s porodom, jer nema nikakvih komplikacija, to što je beba veća nije niakakav problem i nek te fino ostave na miru, i da bebica prirodno krene kad joj bude vrijeme. ovo forsiranje je mrcvarenje trudnice i to svi dobro znaju, samo bi se što prije htjeli riješiti da nebi eventualno bili odgovorni za nešto, nemoj ih uvijek slijepo slušat i izbori se za sebe i svoju bebicu... iskreno, ne sviđa mi se baš taj tvoj ginić [sm=zmeden.gif] a ovo za vidovnjaka... ma eh... ni termin ne valja slijepo sljedit, a kamo li neka tamo baljezganja [sm=smiley1.gif] ja obavila šetnju i kupovinu, osjećam se dobro iako imam neki feeling ko da se mališa počeo spuštat, malo mi je neki pritisak dolje... imam osjećaj da bi to moglo idući tjedan lagano krenut, pa sad tko zna... treba lagano pozavršavat sve [sm=smiley1.gif] i da, Sretnaz i Emy nam se ne javljaju, pa mislim da nam stižu bebice [sm=zz_dance.gif] što kuhate danas, cure? ja samo voće papam, ništa mi se konkretno ne jede
|
|
|
|