Lanchicaa -> RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas? (25.6.2014 15:52:57)
|
Dobar dan, drage moje! Penelopi, za šta vadiš ta antitijela? Ne znam možeš li vaditi u Riječkoj, s obzirom da imaju podijeljene odjele - nešto se može vaditi i na Sušaku i u Riječkoj, a nešto samo gore ili samo dole... Što se tiče ovog koagulograma, to se vadi na poliklinici, na transfuziologiji na zadnjem katu (tamo gdje i krvna grupa). Kao trudnica imaš prednost pa onda ne bi trebao bit problem s čekanjem (osim ako nisu sve trudnice ispred tebe) [sm=jezicek.gif] Kod nas je, cure moje, danas grozno nevrijeme... Grmi k'o blesavo od 6 ujutro i kiša lije k'o iz kabla. Malo je rashladilo, ali je pritisak i onda me to ubija kad i inače imam nizak tlak. Ja se planiram danas uhvatit preostalog posla - popeglat svu robu koja mi je ostala, presložit ormare da napravim malo mjesta i spremit do kraja torbu za rodilište tako da ju samo uzmem kad mi zatreba, a ne da moram mislit jesam li sve spakirala. Znam da sam već rekla, ali ja sam užasno zaboravna... I šta je kraj bliže, to je zaboravnost gora... Dobro da ne zaboravim da sam trudna [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Tako se nekako "drukčije" osjećam zadnjih par dana, možda se bliži porinuće [sm=jezicek.gif] Inače sam ustajala piškit 2-3 puta na noć (kad nisam spavala), a zadnjih par noći normalno spavam, ali se češće dižem za wc. Noćas sam išla 5 puta. Što se ručka tiče, jučer sam skuhala rižoto s pancetom i tikvicama, a dosta je ostalo pa ćemo to i danas kusat [sm=smiley1.gif] Kako ste mi vi? Tea, je li stala sukrvica?
|
|
|
|