victory -> RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas? (23.6.2014 11:54:43)
|
Tea, odlično za ešerihiju, baš se sjećam kako smo se radovali na forunu kad je nestala :)) za streptokok, ne znam je li obvezno raditi bris, znam da se radi od 34-37 tt, meni će na slijedećem pregledu. Uf.. bojim se ja tih vragova ali dobro, nadam se da će nalaz biti ok. Super da te nije strah, tako i treba, prihvatiti i skupiti hrabrosti. Ja se tješim kako je to jedan dan boli a onda cijeli život imaš najveće zlato i ljubav :)) Ma sve ćemo mi to izdržati za naše bebice. Malo me nekad uhvati strah jer me jako leđa bole pa se i trbuh stvrde, stidna kost me ubija, pa si onda pomislim.. ajme to je to... ne smijem joooš i bude panika hahah ali još uvijek imam filing da nisam tako "jako" trudna i da do poroda ima još koji mjesec. [sm=smiley36.gif] Mogu misliti kako ste uživale crtajući :) prefora uspomena. Mislim da će nam baš faliti naši trbuščići i ova kretanja bebica. mene to tak usrećuje. :) Joj fakat ti je možda sutra zadnji pregled da ćeš vidjet mišeka na ekranu :)) jaooo... Btw dodji na baklavu dok se ja nisam bacila na ovo što je ostalo... Metem sve pred sobom, nikad nisam bila izjelica, uvijek neki štrkljavac a sad prava teta i po :))) zato se bojim da će planut ovi kolačići ekspresno !! Crazy, tebi se isto divim... sve stižeš, toliko si trudna a do jučer radila na poslu, sad jošđ apartmani i još posla..ajme meni.. ja sam se ulijenija što se tiče posla.. i moj se može dosta od doma radit ali nula bodova... Tea, jesi pitala dok zbog čegate mučnine? Sad se već bebica spušta i želudac je manje opterećen, pogotovo kod nas što nam je bebač nisko... ja sam svega par dana imala onak navečer neku žgaravicu. Zaista se nadam da će ti biti bolje..[sm=smiley13.gif] Čuvaj nam se i lezi
|
|
|
|