ikaaa -> RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas? (1.5.2014 20:23:32)
|
pozzz drage moje...evo mene konačno, napapana i umorna...bila danas malo u prirodi.... ah moje mirovanje odakle da počnem..... duuuuuga priča al ću skratiti..... 5 godina smo se trudili da dobijemo bebicu, ja i mm smo prošli sve i svašta, pokucali na sva moguća vrata, ja sam patila od vislokog prolaktina i dijagnoza je bila hiperprolaktimya, tako da sam rijetko kad imala O, a mm dijagnosticirana oligospermioza, uglavnom trudilice moje drage me jako poznaju, a i moja draga Pinky[sm=zz_wavespin.gif]..prošle godine smo konačno krenuli u postupke MPO, naravno prvi puta nije bilo uspjelo, bila sam na postupku iseminacije (u 10 mj prošle godine), onda smo krajem 11mj prošle godine, stisli ja mm zube, digli glavu, skupili hrabrosti i krenuli u postupak Ivf-a, i beta je na dan prije badnjaka bila 1081....(tu brojku nikada u životu neću zaboraviti[sm=smiley1.gif])...naravno sve je bilo super do prve kontrole, vidi se plod, srca nema, i ogrome ciste na oba jajnika....i narvno ginić dao uputnicu za bolnicu, rekao strogo mirovanje, jer ciste nisu smijele puknuti morale su nestati(jer ako bih pukle izazvale bih jako krvarenje koje bih naštetile plodu, a ujedno da tih cista nije bilo nebi bilo ni bebice jer je sve to potaknuto velikom hormoskom terapijom koju sam primala)...... tako sam vam ja drage moje prvo tromjesječje provela u strahu, krevetu i strogom mirovanju.....ali sretni smo iz dana u dan i još nismo svijesni da će nam još malo pa doći bebica koju toliko dugo čekamo.....evo malo su mi i suzice krenule, ali od sreće..... evo drage moje to je moja priča ukratko...... kako ste mi se provele danas? jeste umorne?
|
|
|
|