Pomalo -> RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas? (6.5.2014 8:48:30)
|
Evo da Vam se javim sa novostima.. Bila jucer u svog ginekologa, otvorio mi bolovanje i jos me napao da gdje mi je pamet jos uvijek raditi.. [sm=smiley13.gif] Sve u svemu, pogledao me, sve je po njemu u redu, maternica zatvorena, bebino srce lijepo kuca, ali mu se ne svida gdje me boli, kaze da su mozda mokracni kanali, bubrezi.. Iako mene nista ne pecka niti boli dolje.. Poslao me vaditi krv, urin i raditi neki ultrazvuk pa cemo vidjeti. Sinoc se bol ponovila, isto oko maternice gdje je on rekao da su mokracni kanali, ali ja jos uvijek mislim da je maternica.. Bolovi su se ipak smanjili pa.. Nadam se da ja imam pravo. Sad sam se prestrasila i mislim tko zna sto je.. [sm=zmeden.gif] Ako Vas boli, naravno da cete otici do ginekologa, mislim da je najbitnije da se niste pocele otvarati i da je sve ok dolje.. Ali opet, mama mi je kad je bila sa mnom trudna dobila tesku upalu bubrega i nedavno ga je vadila vani. Na sve valjda treba paziti.. [sm=duda.gif] Ikaaa, kako je prosao ultrazvuk, sto kaze doktor za bolove? I jeste bile u zubara nedavno? Ja prosli tjedan, rekao da mi zbog hormona i trudnoce se upalilo zubno meso, pa pripazite na to.. [sm=smiley13.gif]
|
|
|
|