Mrvic@ -> RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas? (28.4.2014 18:50:30)
|
Drage moje trubice, pozdrav!!! Mene, nažalost nije dugo bilo ovdje, ali imam dobru ispričnicu! Bila sam u bolnici/rodilištu skoro 3 tjedna..Ma grozno..Uglvnom, prije ta 3 tjedna su me usred noći uhvatili neki nenormalni bolovi i križima/leđima i ja i mm trk u rodilište u panici , misleci da su to trudovi (pobornik sam prirodnog poroda ,bez medikamenta - a na putu do rodilišta sam vec cvilila da hoću epiduralnu,hahaha) , a tek sam bila u 25tt, nije slutilo na dobro.. :( Primilil me u rodilište,prikopčali ctg , kad ono ni T od trudova..hmmm..pregledali me, zatvorena,bebica super... i tad mene doktorica opali rukom po bubrezima,ja vrisnem i zaključe da imam upalu bubrega...grrr... I ostavili me u bolnici da naprave sve pretrage, urinokultura je pokazala Eserihiju coli, bris cerviksa ureoplazmu + upala bubrega.. tak da su me intravenozno šibali sa klavocinom i kasnije sumamedom , te sa 4 litre infuzije svako jutro.. kad su nlazi pokazali da sam "čista" pustili su me doma...jeeeeeeeiiii!! Ja sam sad u 29tt, bebica napreduje odlično , do sad sam dobila 5 ķg , no to mogu zahvaliti bolničkoj hrani - umirala sam od gladi i raznoraznih želja za ta 3 tjedna kaj sam bila u bolnici..Uh, tek sad vidim kako mi je doma lijepo.. Mi smo za sad kupili kolica,kinderbet,ogradicu za kindač,posteljinu,poplon,jastuk,vreču za spavanje,dekicu,nastavak za kupanje,autosjedalicu...uhh..to vec neko vrijeme nabavljamo, da ne uzimamo sve odjednom, jer bi nas to financijski dotuklo, ovako malo-po malo je lakše..Robicu ne moramo kupovati, za to su se pobrinule bake,tete i stričevi koji prazne dućane po gradu...hehehe.. Ja još samo kozmetiku trebam kupiti i onda sam gotova.. Mi sad farbamo stan, uređujemo dječju sobicu , kupili smo komodu sa 4 ladice - to će biti mjesto za prematanje, i ormar za njene stvarčice + i da se pohvalim[sm=bravo.gif] kupila sam predivne zavjesice za 62 kn...totalna akcija!!!! Joooj, curke ja sam sad skroz ponorila od kad sam izašla iz bolnice, ne mogu 5 min. bit na mjestu, stalno nekaj kemijam i izmišljam!!!hehehehe poooooziiić!!!!!![sm=smiley1.gif]
|
|
|
|