ikaaa -> RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas? (5.5.2014 12:00:25)
|
pozzz drage moje...... evo me malo da vam se javim...ja evo cijeli vikend ležim...u petak me popodne počelo boljeti na desnoj strani, kao malo prema dole, nije bilo jako strašno, no preko noći opet me probudila strašna bol na desnoj strani, ali boli traje 5-10min, i prestane....u subotu me popustilo, sve si mislim da se nisam malo nahladila pa malkoc prehladila mjehur, u nedjelju ujutro točno oko 3.30 počelo opet, i to se nisam mogla pomakniti..... ali sad počela cijela desna strana boljeti iza leđa, odmah se prestrašila da nije bubreg.....zamotala se, stavljala si oblog od meda, dva tri puta, da malo izvuče ako je upala...evo i tako noćas prestalo, i danas ništa ne boli...ali svedno idem danas giniću na 4d i da mi izvadi nalaze pa ću vidjeti što je...znači pomalo i tebe boli jako desna strana, mene na momente počne i to tako jako da se ne mogu pomakniti, ali osjetim bebu, ne boli me maternica..sad me užasno strah, samo da je s mojom curom sve ok, bojim se jako...osjetim ju, lupa ona kao svaki dan..... stavim ruku sve osjetim....ali me brine ta bol.....cure moje držite mi danas figice da je sve uredu sa mojom curicom...javim vam se.....[sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif]
|
|
|
|