ikaaa -> RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas? (25.4.2014 19:12:43)
|
pozz drage moje, evo malo i mene....dok sam vas sve pročitala...... penelopi ma bit će sve ok sa tvojim dečkom....bila si mi na 4d, znači beba se vidi super? ja sad idem 5 na taj uvz, nadam se da će sve biti uredu sa našom curicom....[sm=smiley1.gif] a što se tiče priča dobit ćeš ovo, dobit ćeš ono, nemoj puno kupovati, sad moja prijateljica je to tako slušala pa morala sve kupovati, a pak druga je sve dobila,nešto posudila....ma sve ovisi od ljudi i kako se dogovorite..... evo ja sam poslala sve moguće registracije što ste pisale da se mogu dobiti stvarčice besplatno,[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] sad kad nahrle sa pooklonima..... hehheheh kako ste mi? ja evo jučer i danas me nenkako čmrlji glava, malo bili pa prestane, pa malo čami.....valjda od ovog ludog vremena... ej curke moje dali ste primjetile promjene u svojim pupkičima.....kod mene je u pupku nešto crno, skoreno, nikad mi nije to bilo, sad sam tražila po googlu da je to kao trudnički pupak i da to ispadne..... dali si mažete s kakvom kremom grudi?
|
|
|
|