PinkyFunkyBirdy -> RE: Odbrojavanje prosinac 2013. (2.12.2013 20:41:31)
|
Drage moje, ljubim i grlim vas sve do jedne! [sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif] Falite mi jaaaaaaaaaaaaaaaaako puno! [sm=smiley9.gif] Vidim da bi moglo ubrzo biti jako lijepih vijesti! Navijam! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Perlice draga, ajde NAPOKON da ćeš dobiti Duphaston. [sm=smiley1.gif] Kisice, prekrasna si i mogu ti reći da ti buša odlično stoji! [sm=smiley2.gif] Jooooj najrađe bi svakoj nešto napisala, ali samo sam u prolazu. [sm=smiley1.gif] Daxy, winkice, andydea, tintin, Jasmina, bucika, ikaaa, Katy, Farah, syringa, nadamse, Snjeguljice, kisica, malena, Fiona, bebac, Safobi, i sve ostale koje nisam nabrojala grlim vas puno! [sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif] O sebi neću puno pričate već virnite na moj grafić. [sm=smiley2.gif] [sm=sloncek.gif][sm=bravo.gif][sm=sloncek.gif][sm=bravo.gif][sm=sloncek.gif][sm=bravo.gif][sm=sloncek.gif]
|
|
|
|