kisica -> RE: Odbrojavanje prosinac 2013. (3.12.2013 12:16:09)
|
Drage moje, eto mene danas k vama, ništa manje tužna nego jučer, ali eto..nekako sam to shvatila kao da je to sve igra sudbine. Život je prolazan, a nama ostanu uspomene da ih se sječam. Jučer sam bila kod mame, one godine kad se ona udala majka od moje prijateljice bila je već jako teško, čak je i oslijepila, sestra i ona su bile kod bake i igrale se samnom, sa mojom mamom. Strašno..nebo ima još jednog anđela, a njezina obitelj nadu da će jednom manje boljeti. Koja je to zla sudbina da i njezina kćer ostane bez nje baš kao i ona bez svoje mame. Strašno. Ika – držimo palčeve da sve to prođe, da dobiješ svoj plusić. Hrabra si ti nama. Nadamse – stanje danas je ? Kakvo? Snjeguljice – tamna sam bila jednu godinu, mislim sa nekih 15-16, i iskreno nemogu reći da mi loše stoji, ali nekako sam navikla na plavo, pa mi teško sad mjenjat, i tako iz godine u godinu. Perlice – bogme baš tako, sve nas je ovo iznenadilo jer se dogodilo sve u par dana. Tek što su saznali nije prošlo par dana i eto umrla je. Super za briseve, i bolje da ih provjerite sada opet. A za ovo drugo nadam se da je to dobra vijest, i da će nam donijet plusić kod tebe. Winkica – mogu mislit kako ti je bilo, ali eto neka im je sa srećom. Čekamo rezultate sa tobom, nadamo se dobrim vjestima, i možda baš ovaj mjesec donese plus i vama. Gljivice – strava, cijelu trudnoću me jedu. Pinky – baš lijepo da si nam svratila, samo si nam jako jako kratka bila. Temperatura je skočila, znači ovulacija se sprema? Bilo bi to super, ovaj prosinac nam mora biti magičan. Ako sam dobro shvatila i ovaj put je period od prošle do ove bio krači? To bi bilo super zaista. Cosak mila – pusti ti net, i nemoj tražiti dg.sama. Ponekad nađemo tu svašta, i brinemo se da je puno gore nego što je. Žao mi je zbog nalaza, ali sigurno ima rješenje za sve to. Javi nam svakako što kaže dr. Daxy – tvoja temp. Je i dalje u visinama, baš mi je dragooo..ne očekujemo mi mengicu nikako, nego bebicu. Snjeguljice – meni je vrijeme od tvog zadnjeg datuma tako brzo prošlo, uopće mi nije bilo ni na kraj pameti da se i tvoj datum bliži. Neznam zašto, ja sam nekako sva bila uvjerena da je to bilo nedavno. Nadam se da trbuh boli iz nekog drugog razloga. Bebac – nemoj gubiti nadu, iako ti sama vjerovatno najbolje znaš već kako ti organizam javlja glpu mengu. Ja se nekako nadam da ipak ima nade da nije menga u pitanju. Syringa ajde super da konačno ima nade da dolazi, da se toga riješiš i kreneš u akciju. Eto drage moje, hvala vam svima na komplimentima, nadam se da će vam ovaj mjesec svima donijet lijepe vijesti i da ćete mi za par mjeseci imati velikee buše.
|
|
|
|